Belediye Başkanı Yaşlılara Kendilerini Hatırlaması İçin Baston Dağıtıyor

Belediye Başkanı Yaşlılara Kendilerini Hatırlaması İçin Baston Dağıtıyor

Eskişehir Sarıcakaya Belediyesi, ilçedeki yaşlı vatandaşlara destek olmak için ‘baston’ kampanyası başlattı. Belediye, ‘yol arkadaşım’ projesi kapsamında, yaşlı vatandaşların eski bastonları yenileri ile değiştiriliyor. Başkan...

Eskişehir Sarıcakaya Belediyesi, ilçedeki yaşlı vatandaşlara destek olmak için ‘baston’ kampanyası başlattı. Belediye, ‘yol arkadaşım’ projesi kapsamında, yaşlı vatandaşların eski bastonları yenileri ile değiştiriliyor. Başkan Faruk Güler, ev ev dolaşarak yaşlı vatandaşlara baston dağıtıyor.

Eskişehir’in AK Parti’li Sarıcakaya İlçesi Belediyesi Kurban Bayramı öncesi ilçedeki yaşlı vatandaşlara yönelik ilginç bir kampanya başlattı. Başkan Güler'in öncülüğünde başlatılan ‘yol arkadaşım’ adlı kampanya ile ilçe genelindeki yaşlı vatandaşların eski bastonları belediye tarafından alınan yenileri ile değiştiriliyor.

Vatandaşların evlerini dolaşan Başkan Güler, Sarıcakaya ilçesine bağlı tüm yaşlı vatandaşlarına çam sakızı çoban armağanı baston hediye ettiklerini söyledi. Başkan Güler, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yaşlı vatandaşlarımız, hediye ettiğimiz bastonlara her yaslandıklarında ellerinden tutan ve yanlarında olan Sarıcakaya Belediyemizi hatırlayacaklar. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur." dedi.

Kampanyaya baston alarak destek vermek isteyen bir çok Eskişehirlinin olduğunu anlatan Güler, ilçeye bağlı tüm mahallelerdeki yaşlı vatandaşların bastonları yenileninceye kadar kampanyanın devam edeceğini kaydetti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.