Belediye Başkanı Çetin, Pursakları Yeşillendiriyor

Belediye Başkanı Çetin, Pursakları Yeşillendiriyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yapımı süren parklara kendi elleriyle ağaç dikerek ilçedeki yeşil alan çalışmalarına bireysel katkı da sunuyor.Belediye başkanı olduğu 2004 yılından beri yeşil alan çalışmalarına ayrı bir...

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yapımı süren parklara kendi elleriyle ağaç dikerek ilçedeki yeşil alan çalışmalarına bireysel katkı da sunuyor.

Belediye başkanı olduğu 2004 yılından beri yeşil alan çalışmalarına ayrı bir önem veren Selçuk Çetin, ilçedeki park sayısını 90’a çıkardı. Yaklaşık 600 bin dönümlük yeşil alan çalışmasıyla ilçede kişi başına düşen yeşil alan oranını 8,2 metre kareye yükseltti. Eski bozkır görünümündeki Pursaklar’ı yaptığı çalışmalarla yeşillendiren Başkan Çetin, her yıl binlerce fidan ve ağaç dağıtarak hemşerilerini ilçeyi yeşillendirme konusunda teşvik ediyor.

Bu kasamda yapımı süren parkları inceleyen Çetin, gittiği her parkta kendi elleriyle ağaç dikerek ilçenin yeşillenmesine öncülük ediyor. Başkan, bu hizmetin önemini de “Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz.” hadisiyle ifade ediyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.