Bekir Mehtap umutlu

Bekir Mehtap umutlu

Süper Amatör Lig’de lider konumda bulunan Ereğlispor’u mağlup eden Selçukspor’da Teknik Direktör Bekir Mehtap, “Yaptığımız analizlerle Ereğlispor’u ezberledik ve sahada bunu yansıttık. Daha iyi yerlerde olacağız. Oyuncularımı kutluyorum” dedi

Konya Süper Amatör Lig’in 7.haftasında evinde ağırladığı Ereğlispor’u 1-0 mağlup eden Selçukspor puanını 9’a yükseltti. Sarı-lacivertliler, yeni teknik direktörü Bekir Mehtap ile ilk maçında galbiyete uzanmasını bildi. Ereğlispor ise Selçukspor karşısında aldığı mağlubiyetle ligdeki ilk mağlubiyetini alırken ilk kez ise ağlarında golü gördü. Yeşil-beyazlılar, Selçukspor karşısında aldığı mağlubiyetle liderliği Gölyazı Belediyespor’a kaptırdı.

“LİGE VERİLEN ARAYI İYİ DEĞERLENDİRDİK”

2016-2017 sezonunda Ereğlispor karşılaşmasında aldığı mağlubiyetle beraber Selçukspor’dan ayrıldığı ve 2018-2019 sezonunda Ereğlispor maçıyla Selçukspor’daki görevine yeniden başladığını  söyleyerek sözlerine başlayan Selçukspor teknik direktörü Bekir Mehtap, “Öncelikli olarak genç bir takımız.Bunu biliyoruz. Potansiyeli olan bir takımız. Ereğlispor buraya gelirken gol yememiş ve mağlubiyet almamıştı. Takımımız bu haftaya kadar yeni kurulan bir takım olduğu için ve genç olmasında ötürü istediği oyunu oynayamıyordu. Lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Ereğlispor’u çözdük ve iyi analiz ettik.Ezberledik diyebilirim. Sahada rakibimize pozisyon dahi vermedik. Zorluk derecesi yüksek maçta golü bulduk akabinde 2.golüde bulabilirdik. Ama olmadı. Ereğlispor’a başarılar diliyorum” dedi.

“OYUNCULARIMI KUTLUYORUM”

“Takım olarak tırmanışa geçeceğiz ve daha iyi yerlerde olacağız” diyen Bekir Mehtap, sözlerini şöyle sürdürdü: “Rakibi haftaiçinde iyi analiz ettik. Adam paylaşımlarını iyi yaptık. 90 dakika boyunca rakibimize pozisyon vermedik.Sahada futbolcularımız harfi harfine uyguladılar. Geçte olsa golü bulduk. Taktik anlayışımızı uygulayan oyuncularıma teşekkür ediyorum.”

“LİG MARATONU UZUN

Selçukspor karşısında aldıkları mağlubiyeti değerlendiren Himmet Kök, alınan mağlubiyetten ders çıkaracaklarını söyledi. Kök, “Öncelikli olarak oyuncularımı kutluyorum. Sahada iyi mücadele ettik. Rakip takım Selçukspor’u da aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum.Bu mağlubiyetten çıkaracağımız dersler var. Bu maçta gol yememenin, namağlup olmanın baskısını yaşadık.Önümüzdeki maçlara bakacağız. Daha ligde 7.hafta. Maçın 90 dakikalık bölümüne bakıp çıkaracağımız derslerle eksiklikleri tamamlayıp ligi tamamlayıp şampiyon olmak istiyoruz. Lig maratonu uzun. Herşey bitmiş değil” ifadelerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.