Bekir Duvarcıdan Selçuk’a destek

Bekir Duvarcıdan Selçuk’a destek

TORKU Selçuk Üniversitesi Başkan ve yöneticileri ile görüşen Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Bekir Duvarcı basketbol takımına maddi ve manevi her türlü desteği verme sözü verdi.

Başkan Duvarcı, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve TORKU Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Başkan vekili iş adamı Zeki Çimen ve Genel sekreter iş adamı Tayfun Yenikaynakı makamında kabul etti. Ziyarette Konyada basketbol sporu ve TORKU Selçuk Üniversitesi ile ilgili olarak bilgi veren heyete her türlü maddi ve manevi destek sözü veren Başkan Duvarcı:
Spor bir şehrin tanıtımında o şehrin gelişmesinde en önemli itici güçlerden birisidir. Biz zaten başta Konyasporumuz olmak üzere her zaman imkanlarımız ölçüsünde maddi ve manevi desteğimizi yapıyoruz. Üniversite takımımızın da aldığı sonuçları verdiği mücadeleyi yakından takip ediyorum. Özellikle bu yıl bu kulübün güçlü isimlerden oluştuğunu da biliyorum. İnşallah bundan sonra Konya’da oynanacak olan ilk maç başta olmak üzere her fırsatta basketbol maçlarını da takip edeceğim dedi.
Başkan prof. Dr. Kürşat Turgutta Başkan Duvarcıya yönetim üniversite ve basketbol camiası adına teşekkür etti.
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ligin 8. haftasına dahil deplasmanda karşı karşıya geleceği Tenis Eskrim Dağcılık maçı öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Hazırlıkların Konya ayağını dün sabah Başantrenör Altar Tunçkol nezaretinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-mavili ekip dün akşam 22.00'de Torku Arena'da toplanıp, karayoluyla İstanbul'a gitti. Greenpark Otel'de kampa giren temsilcimiz maç öncesi son çalışmasını da İstanbul'da gerçekleştirecek. Torku Selçuk Üniversitesi'nde sakatlığı sebebiyle Başakşehir maçında forma giyemeyen Hakan Üsküplü'nün elindeki rahatsızlığın sürdüğü kaydedildi. Tedavisine devam edilen yetenekli basketbolcunun Tenis Eskrim Dağcılık maçında forma giymesinin zor olduğu ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.