Bdp'li Aksoy:dershaneleri Kapatmak Cezadır, Bunu Kabul Etmek Mümkün Değil

Bdp'li Aksoy:dershaneleri Kapatmak Cezadır, Bunu Kabul Etmek Mümkün Değil

BDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, dershanelerin kapatılmasının doğru olmadığını söyleyerek, "Bir yeri kapatabilmek cezadır.

BDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, dershanelerin kapatılmasının doğru olmadığını söyleyerek, "Bir yeri kapatabilmek cezadır. Bir suç olması gerekiyor ortada. Böyle bir cezalandırmayı kabul etmek mümkün değildir." dedi.

    Hükümetin altyapıyı hazırlamadan dershaneleri kapatmak istediğini anlatan Aksoy, "Sınavları kaldırmadan dershaneleri kapatacaksınız.. Tartışmadıkları, görüşmedikleri için bahane arıyorlar. Bu tartışmalarda hükümetin haksız olduğunu kendi içindeki tartışmalarda kısmen anlamış durumdalar." diye konuştu. "Kendini kral zannetme var" diye konuşan Milletvekili Halil Aksoy, "Bütün dershanecilerin kaygılarını anlıyorum ve katılıyorum. Bunlarla ilgili olarak altyapı düzenlemeden kapatma, bütün demokratik haklarından, direnme haklarından yoksun bırakmaktır. Bir yeri kapatabilmek cezadır. Bir suç olması gerekiyor ortada. Siz bir suç işlememişsiniz. Böyle bir cezalandırmayı kabul etmek mümkün değildir." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.