Bbp Ve Mhp Bayramlaşmasında 2015 Seçimlerinde 'İşbirliği' Çağrısı

Bbp Ve Mhp Bayramlaşmasında 2015 Seçimlerinde 'İşbirliği' Çağrısı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcıları Selahattin Şenliler, 2015 yılında yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde milliyetçi güçlerin, emleket için ortak kaygıları olan kişilerin, değişik ortamlarda işbirliği yapması...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcıları Selahattin Şenliler, 2015 yılında yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde milliyetçi güçlerin, emleket için ortak kaygıları olan kişilerin, değişik ortamlarda işbirliği yapması gerektiğini düşündüklerini açıkladı. İşbirliğinin kaçınılmaz olduğunu dile getiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcıları Selahattin Şenliler, "Önümüzdeki seçimlerde memleketin geleceği açısından mutlaka milliyetçi güçlerin bu memleket için ortak endişe taşıyan güçlerin mutlaka sandıkta da bir araya gelmesi ve işbirliği yapmasında fayda var bunu hep göz önünde tutmak lazım 2015 çok önemli bir kilometre taşı." diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcıları Selahattin Şenliler ve Ünsal Karabulut ile BBP MKYK üyesi Hikmet Karaca ve BBP Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Kocabaşı, MHP genel merkezine gelerek MHP'lilerle bayramlaştı. Heyeti, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel ve MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Hidayet Vahapoğlu karşıladı.

Yeni bir seçim dönemine girildiğini belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcıları Selahattin Şenliler, "Artık ne yapılacaksa bu seçimlerde. Bu sefer yüzde 1’lerin 2’lerin önemli keyfiyet sonuçlar doğuracağı bir seçim dönemi. Mesela cumhurbaşkanlığı seçiminde bunu gördük. Yüzde 55-56’lar olsaydı başka sesler çıkacak daha farklı olacaktı. Yüzde 51 olunca düştü biraz. Dillendiriliyor bize büyükte sitem geliyor. Milliyetçi güçlerin, bu memleket için ortak kaygıları olan kişilerin, değişik ortamlarda işbirliği yapması lazım diye düşünüyoruz. Bu konuda size büyük görevler düşüyor." diye konuştu.

Bu konuda MHP ve BBP'ne büyük görevler düştüğünü ifade eden Şenliler, "Tezkereyi biz de destekledik. Siz Meclis'te biz de dışardan destek verdik. Büyük fotoğrafa bakıldığında, 1914-1915'te yarım kalmış bir şeyin şimdi 100 sene sonra tamamlanması aşamasından başka bir şey değil olanlar. IŞİD'i ortaya çıkaran kim, Taliban'ı, El Kaide’yi ortaya çıkaran kim? Bunları sürüp arkasından Ümmeti Muhammed’i Müslüman'ı bombalayan kim? Fotoğrafa baktığımızda görüyoruz. Bu coğrafyada dertleri ortak olan, milliyetçi güçlerin memleketini seven ve ortak paydada buluşan insanların ortak bir işbirliği içerisinde olması lazım. Bir takım enerji ve mesailerin birleşerek çok büyük sonuçlar aldığını görüyoruz." şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, ülke gündeminin sadece siyasi olarak değil sosyal alanda da sıkıntılar gösterdiğini söyledi.

İşbirliğinin kaçınılmaz olduğunu dile getiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcıları Selahattin Şenliler, "Önümüzdeki seçimlerde memleketin geleceği açısından mutlaka milliyetçi güçlerin bu memleket için ortak endişe taşıyan güçlerin mutlaka sandıkta da bir araya gelmesi ve işbirliği yapmasında fayda var bunu hep göz önünde tutmak lazım 2015 çok önemli bir kilometre taşı." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.