Baysangur: İyi çalışmalıyız

Baysangur: İyi çalışmalıyız

Anadolu Selçukspor’da ikinci yarı hazırlıkları cumartesi günü başladı. Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur ikinci yarının daha zor geçeceğini belirterek sıkı çalışmaları gerektiğini söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da ikinci yarı hazırlıkları Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde başladı. Cumartesi günü ikinci yarı hazırlıklarının ilk çalışmasını gerçekleştiren yeşil-beyazlı ekip dün de çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.  

İKİNCİ YARIDA TELAFİ ETMEMİZ GEREKİYOR  

Sezonun ilk yarısında oyun anlamında iyi işler yaptıklarını ancak aldıkları puanının bu  oyunun karşılığı olmadığını ve daha fazlasını hakkettiklerini söyleyen Abdurrahman Baysangur bu durumu ikinci yarı telafi etmek istediklerini söyledi. Baysangur : “Oyuncularımız fiziksel olarak ta zihinsel olarak da çok yorulmuşlardı. Biraz dinlenme fırsatı oldu. Hep birlikte ligin ilk yarısını değerlendirdiğimiz zaman, almış olduğumuz puanların kadro yapımıza göre az olduğu, daha fazla puan toplamamız gerektiğini konuştuk. Beklenmeyen puan kayıpları yaşadık ama ikinci yarıda bunun telafisini yapabilecek güçteyiz. Hem oyuncu kadromuz, hem yönetimimizle yaptığımız görüşmede ikinci yarının daha zorlu geçeceğini ifade ettik. Bu zorluk derecesine oyuncularımızı hazırlamak adına iyi çalışmak zorundayız. İlk yarıda yapmış olduğumuz hataları telafi edersek, bunun üzerinde bir puan alacağımızı ümit ediyoruz. Puan sıralamasında da yukarılara tırmanmak istiyoruz. Bunun içinde lige iyi başlamak önemli. İyi çalışmamız lazım. Tek dileğimiz ikinci yarıda sakatlık yaşamamak. Konya'daki çalışma döneminin ardından kampa gireceğiz. Kampta yapacağımız hazırlık maçları ile ikinci yarıya hazırlanacağız” dedi.

YAPIMIZI BOZMAYACAK OYUNCU ARAYIŞINDAYIZ

Abdurrahman Baysangur transfer konusunda ise takımın kolej havasında olduğunu bu havayı bozmayacak şekilde transfer yapmak istediklerini ifade etti Baysangur,  : “5 Ocak'ta kampa gideceğiz. 15 Ocak tarihine kadar burada kamp çalışmaları yaparak lige hazırlanacağız. Kamp süresince 3 veya 4 hazırlık maçı planlıyoruz. Sonrasında 17 Ocak’ta oynayacağımız Fethiyespor karşılaşması için Fethiye’ye gideceğiz ve ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapma amacındayız. Bu süreç içinde aramazdan ayrılan bazı arkadaşlar oldu. Onların yerini doldurmak adına ve kadromuzu daha güçlü yapabilmek adına takviye çalışmalarımız sürüyor. Takımımızda bir kolej havası var. Yönetim kurulumuz ile birlikte yapacağımız titiz çalışmalarla bu havayı bozmadan, kulübümüzün ve futbolcu kadromuzun yapısına uygun isimlerle, bu havayı taşıyabilecek futbolcularla kadromuzu takviye edebiliriz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.