Baysangur hakemi ve rakibi eleştirdi

Baysangur hakemi ve rakibi eleştirdi

Ligin ilk haftasında Fethiyespor’a kendi evinde 1-0 mağlup olan Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Abdurrahman Baysangur, rakibi ve hakemi eleştirdi.

Baysangur, “  Evimizde oynadığımız ilk maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Maçın genelini değerlendirecek olursak; bir taraf futbol oynamaya çalışan futbolun doğrularını yapmaya çalışan, iyi niyetli bir takım vardı. Karşısında ise bunun aksine futbolun dışında yapılacakları yapan bir takım vardı. Tabi bunları suçlama adına söylemiyorum ancak bu duruma da müsaade eden bir hakem vardı. Tamamen bizim kurguladığımız oyun üzerine kurulmuş bir oyun vardı. Tek eksiğimiz goldü. Gol bulabilseydik özellikle birinci yarıda oyunun seyri tamamen bize yönelecekti. Ancak yeni kurulmuş bir takım olarak hiç beklemediğim bir performans sergiledi arkadaşlar. Genç bir ekip olmamıza rağmen rakip karşısında üstündük. Bu bizi ilerleyen haftalar adına ümitlendirdi. İlk maçlar bütün takımlar için zordur. Arkadaşlarımız çok iyi bir oyun sergilediler. Kazanabileceğimiz pozisyonlar ürettik ancak biraz şanssızlık, biraz da beceriksizliğimiz yüzünden gole çeviremedik. Sonuç olarak pozisyonları gole çeviremeyince bu sonuç ortaya çıkıyor. İlerleyen haftalarda tecrübe eksikliğimizi giderince iyi sonuçların ortaya çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

PENALTICIMIZ  TUFAN

Abdurrahman Baysangur penaltı kaçıran Tufan Özbozkurt için ise penaltıcılarının Tufan olduğunu ifade ederek, “ Tufan’a penaltı attırdığımız için pişman değilim. Tufan bizim penaltıcımız. Bu güne kadar antrenmanlarda ya da hazırlık maçlarında penaltı kaçırmayan bir oyuncu. Tufan’ın bu özgüvenini tekrar kazandırıp başarılı olmasını sağlayacağız” dedi.

HAFTALAR İLERLEDİKÇE DAHA İYİ OLACAĞIZ

Baysangur  ilerleyen haftalarda dahi iyi olacaklarını ifade ederek,  “Genç takım olmamızın en büyük eksikliklerinden bir tanesi ileride kalmak. Arkadaşlarımız daha genç oldukları için ileride pozisyona dalabiliyorlar. Arkadaşlarımız hemen hemen bütün görevlerini yerine getirdiler. Oyun içerisinde daldıkları zaman hatalar ortaya çıkıyor. Bunun eksikliğini yaşıyoruz. Bunlar ilerleyen haftalarda düzelecek durumlar. İlerleyen haftalar için bizi ümitlendirdi” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.