Bayrak seferberliği

Bayrak seferberliği

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından “Her An Dua Her Yer Türk Bayrağı” Kampanyası başlatıldı. Kampanya çerçevesinde binlerce bayrak vatandaşlara dağıtıldı

Zafer Meydanı’nda başlatılan“Her An Dua Her Yer Türk Bayrağı” kampanyasına yoğun ilgi vardı. Binlerce bayrağın dağıtıldığı kampanyaya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, Memur-Sen İl Başkanı Nazif Karlıer, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 80 ekibin bayrak dağıttığı kampanyada sabit dağıtım noktaları ve mobil dağıtım noktaları vatandaşlara bayrak dağıtacak. Ayrıca belediye binaları ve Şehit-Gazi dernekleri de bayrak dağıtımı yapacak. Evlere ve iş yerlerine şanlı Türk bayrağının asılması gerektiğine vurgu yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Şanlı bayrağımızı her yere gururla asmalıyız. Özellikle evlerimizi ve iş yerlerimiz bayrağımızla donatalım” ifadelerine yer verdi.

ŞER YUVALARINI ELBETTE DAĞITACAĞIZ

Türkiye’nin sömürgecilerin ve emperyalistlerin 20. yüzyılda kurdukları çadır devletlerinden birisi olmadığını söyleyen Akyürek, “Türkiye emperyalist ve sömürgecilerin çadırdan kurduğu devletlerden birisi değildir. Şuanda da oluşturmaya çalıştıkları devletçiklerden bir devlet değildir. Binlerce yıllık devlet geleneğine dayanan ve toprakları şehit kanıyla sulanmış sınırları şehitlerimizin kanlarıyla çizilmiş olan bir devlettir. Vatanımıza ve milletimize göz diken, vatanımız ve milletimizin bütünlüğüne kast eden şer yuvaları elbette dağıtılacaktır. Kahraman ordumuz tarihte ki şanlı zafer sayfalarına yeni bir zafer eklemektedir. Ordumuza milletimize karşı eline silah alan herkes Türk milletini düşmanıdır” diye konuştu.

KONYAMIZDAN GÜR BİR SEDA ÇIKMALI

Düzenlenen Zeytin Dalı Harekatında Türk ordusunun sivillere ve diğer canlılara zarar vermediğini belirten Akyürek, şu sözleri söyledi: “Dünya kamuoyunun takip ettiği gibi sivillere ve diğer canlılara hiçbir zarar vermemek için şanlı ordumuz çok büyük bir titizlikle ilerliyor. Teröristlerle ve işgalcilerle mücadelesinde şanlı ordumuzu yalnız bırakmamak hepimizin sorumluluğudur hepimizin görevidir. Selçuklu Payitahtı Konyamızdan her zaman olduğu gibi yüksek ve gür bir seda çıkmalıdır. Bunu bayraklarımızla, bayraklarımızı şehrin her bölgesinde dalgalandırarak göstereceğiz.”

BU OYUNU HEP BERABER BOZACAĞIZ

Memur-Sen Konya İl Başkanı Nazif Karlıer ise bölgede bir oyunun kurulduğunu ve bu oyunu Türkiye’nin birlik ve beraberlik ruhu ile bozacağını söyledi. Karlıer, “Bölgede bir oyun kuruluyor. Bu oyunu inşallah hep beraber bozacağız. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Ülkemizin başına ne zaman böyle bir musibet gelse milletimiz bir arada olmayı birlikte olmayı her zaman başarmıştır. İnşallah en kısa zamanda en az zayiatla canla başla savaşıp başarıya ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Konuşmaların yapılmasının ardından Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar dua etti. Duanın ardından vatandaşlara bayraklar dağıtıldı.

SALİH ACIBADEM merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum