Bayır Diamond ilkleri yaşatacak

Bayır Diamond ilkleri yaşatacak

Konya'nın alkolsüz konseptli ilk 5 yıldızlı oteli Bayır Diamond Konya Hotel & Convention Center Konya Genel Müdürü Kazım Öztoklu ve yönetim kadrosu basın ile kahvaltıda bir araya gelerek otel çalışmalarını ve hizmetlerini anlattı

Basın camiasıyla bir araya gelen Bayır Diamond Hotel & Convention Center Konya yönetimi, otel çalışmalarını ve hizmetlerini anlattı. İnşaat aşamasından itibaren otelcilik anlayışına kusursuz hizmetleriyle yeni bir soluk getirmeyi hedeflediklerini kaydeden Öztoklu, “Bayır Diamond Hotel & Convention Center Konya profesyonel kadrosu ile hizmet sunmaya başladı" dedi. Otelin kapasitesi ve hizmetleri hakkında bilgi veren Öztoklu, "Otelirnizde toplam 214 oda olup; 184 adet standart oda, 14 adet Junior Suite, 6 adet Suite oda, 6 adet Deluxe Suite oda, 3 adet engelli misafirler için hazırlanmış özel oda, 220 metrekare Kral Dairesi ile toplamda 214 oda 435 yatak kapasitesine sahiptir” ifadelerini kullandı.

KONYA'DA BİR İLK

Otelin konseptinin Konya’da bir ilk olarak alkolsüz olduğuna dikkat çeken Öztoklu, otel hizmeti hakkında  yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bay ve bayanlar için ayrı hizmet veren 2 bin 500 metrekare Spa Sağlık Kulübü, Kapalı Yüzme Havuzu, Fitness Center, Türk Hamamı, Saurıa, Buhar Odası, Masaj Odaları, Jakuzi, Kuaför, Özel Dinlenme Alanları bulunmakta ve otelimizde alkol servisi yapılmamaktadır. 50 metrekare ile 900 metrekare arasında değişen 7 adet modern, ferah, son teknolojinin uygulandığı, teknik donanıma sahip çok amaçlı salonlarımız ile toplantı, kongre ve düğün organizasyonlarına hizmet vermekteyiz. Bunun yanı sıra 250 araçlık kapalı, 200 araçlık açık otopark, 300 kişilik ana restaurant, 24 saat oda servisi, 250 kişilik roof restaurant lounge, pastane, lobby bar, vitamin barlar, bay ve bayan abdesthane, bay ve bayan mescid, revir, bilardo salonu, tv salonu, business center, çocuk bakım odası, internet hizmeti, çamaşırhane ve kuru temizleme hizmeti ile hizmet vermekteyiz.”

ŞEHRİN 5 YILDIZLI İLK VE TEK YEREL OTELİ

Konya’da 5 yıldızlı ilk ve tek yerel oteli olma onurunu da yaşadıkları belirten Öztoklu, şunları söyledi: “Günümüzde şehir otellerinde marka olmak vazgeçilmez bir seçenek olmuştur. Biz de bu anlayıştan yola çıkarak kendi markamızı ve konseptimizi oluşturup lokasyonumuza, kapasitemize, misafir beklentilerine uygun olan bir otel yaptık. Bununla birlikte aynı zamanda şehrimizin 5 yıldızlı ilk ve tek yerel oteli olma onurunu da yaşamış bulunmaktayız. Yaklaşık 3 yıl süren planlama, proje ve inşaat çalışmamızdan sonra, uluslararası otel normlarına uygun, hem de günümüz otel misafirlerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılayabilecek modern bir 5 yıldızlı otel hazırladık” diye konuştu.

AMACIMIZ GELECEĞİN YÖNETİCİLERİNİ YETİŞTİRMEK

Oteli ön plana çıkaran en büyük özelliğinin şehrin tam merkezinde olmasına da değinen Öztoklu,  sözlerini şu şekilde noktaladı: “Alış Veriş Merkezleri. Hastane, İş Merkezleri. Resmi Kurumlar, Toplu Ulaşıma yakın, Yeni Hızlı Tren İstasyonu, Havaalanı, Otogar, TUYAP Fuar Merkezi, Konya Büyükşehir Stadyumu, Selçuklu Kongre Merkezi, Kelebekler Vadisi ve Organize Sanayilerine yakın olmamızdır. Konya'ya ilk alkolsüz 5 yıldızlı otel kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. İnşaat aşamasından sonra, markalaşma ve kurumsallaşma çalışmalarından sonra misafirlerimize en üst düzeyde hizmet vermek için Bayır Diamond ailesine konusunda uzmanı ekip arkadaşlarımızı dahil ettik. Otelimizde şuan için 110 personel istihdam ediyoruz. Amacımız deneyimli ve tecrübeli yönetici arkadaşlarımızla birlikte genç arkadaşlarımızı da en iyi şekilde yetiştirerek sektöre kazandırmak ve geleceğin yöneticilerini yetiştirmektir.”

ALİ İBİLEME merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum