Baydar: Çıkış zamanı

Baydar: Çıkış zamanı

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Ziraat Türkiye Kupası’nda sürprize yer vermeden iyi bir skor ve iyi bir oyun ile gruplara kaldıklarını belirtirken, tek düşüncelerinin Antalyaspor ile Cumartesi günü iç sahada oynanacak maçı kazanarak ligde yeni

SÜRPRİZ İSTEMEDİK

Ziraat Türkiye Kupası’nda  Kocaeli Birlikspor karşısında takımımızın iyi bir oyun sonucunda iyi bir skorla tur atladığını ve gruplara kaldığını ifade eden Ahmet Baydar, “Kupa maçları alt liglerdeki rakipleri karşısında konsantrasyon eksikliğine neden olduğu için sürprizlere açık oluyor. Ama takımımız böyle bir sürprize izin vermedi. Kısa bölümler haricinde oyunun tüm kontrolünü elinde tutarak ve rakibe moral bulacak fırsatları tanımadan 4-1 kazandık ve kupada geçen yıl olduğu gibi bu yılda gruplara kalma başarısını gösterdik. Teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyoruz. Hedefimiz grup maçlarında da başarılı olarak alacağımız sonuçlar bizi nereye götürüyorsa oraya kadar gitmek. Oyunsal anlamda yakaladığımız çıkışın kupada takımımıza olumlu anlamda yansımalarının olacağına inanıyorum” dedi.

ANTALYA MAÇI ÖNEMLİ

Cumartesi günü ligde Antalyaspor ile önemli bir maça çıkacaklarını da sözlerine ekleyen Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Ligdeki kötü gidişimize dur dedik ve Eskişehirspor ile Ç.Rizespor A.Ş. maçlarında çıkarttığımız 4 puanla moral bulduk. Yükselişimizi devam ettirmek adına Antalyaspor maçı büyük önem taşıyor. Kendi sahamızda puan kaybı istemiyoruz. Alacağımız bir galibiyetin bizi nerelere taşıyacağının da farkındayız. İnşallah Cumartesi günü tribünlere gelecek taraftarlarımızın da vereceği destekle Antalyaspor engelini kayıpsız geçerek yolumuza sağlam ve emin adımlarla devam ederiz” derken, İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar gereği Antalyaspor taraftarlarının maça alınmayacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.