Bayanlar Bulgaristan’a konuk oluyor

Bayanlar Bulgaristan’a konuk oluyor

2011 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele eden Ay-Yıldızlılar, Eleme grubu 6.maçında deplasmanda Bulgaristan’a konuk olacak.

Geçtiğimiz günlerde Karadağ’a 70-52 mağlup olan bayan milli takım ilk yenilgisini de almış oldu.

A Milli Kadın Takımımız, 2011 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ndeki 5. maçında Karadağ ile deplasmanda karşılaştı. Sakatlıkları bulunan Birsel Vardarlı ve Bahar Çağlar’ın forma giyemediği mücadeleden Ay-Yıldızlılarımız 70-52 mağlup ayrıldı. A Milliler, bu sonuçla C Grubu’ndaki ilk yenilgisini aldı. A milli bayan basketbol takımı bugün ise Bulgaristan’a konuk olacak. Karşılaşma Türkiye saati ile 18.00’da başlayacak. Grubun diğer maçında ise Karadağ ile Macaristan karşı karşıya gelecek.

Ay-Yıldızlılarımız, gruptaki ilk maçında Bulgaristan'ı Konya'da konuk etmiş ve karşılaşmadan 76-67'lik galibiyetle ayrılmıştı. Grubundaki ikinci maçında Finlandiya'yı deplasmanda 74-60 yenen A Milli Kadın Takım, üçüncü maçında ise Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda Macaristan'ı 62-54'lik skorla geçti. A milli takımın kalan maçlarının programı ise şu şekilde: 20 Ağustos Cuma saat 18:00 Türkiye-Finlandiya (Ahmet Cömert Spor Salonu).26 Ağustos Perşembe saat 18:00 Macaristan- Türkiye, 20:00 Karadağ-Finlandiya. 29 Ağustos Pazar saat 17:30 Türkiye-Karadağ (Selçuklu Belediyesi Spor Salonu) 17:00 Finlandiya-Bulgaristan

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.