Bayan Gül ve konukları ağlatan şiir

Bayan Gül ve konukları ağlatan şiir

Cumhurbaşkanı Gülün eşi Hayrünnisa Gülün himayesindeki Emekliyiz Gönüllüyüz projesi tanıtım toplantısında bir öğrencinin okuduğu şiir duygu dolu anlar yaşattı

Çankaya Köşkü'nde yapılan tyoplantıya, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin gibi isimlerin yanısıra Emel Sayın, Ayten Gökçer, Emel Sayın ve Seren Serengil gibi sanat camiasının ünlü simaları da katıldı. Hayrünnisa Gül toplantıda yaptığı konuşmada, "Gönüllülük, ihtiyaç olan her yerde elini taşın altına koyabilmek, bunu yaparken de hiçbir karşılık beklememek.
Gönüllü faaliyetlere katılım oranı bazı ülkelerde yüzde 70'lere ulaşırken, Türkiye'de bu oran sadece 1.7. Bizim gibi yardımlaşma ve fedakarlığı, geleneği ve inancının ilk sırasına koyan bir toplum için bu üzerinde düşünülmesi gereken bir tablo. Bu tablo gösteriyor ki, ülkemizde gönüllülük konusuna dikkat çekmek her alanda bu anlayışın benimsenmesini ve yaygınlaşmasını sağlamak için toplumu bilinçlendirmeyiz. Bu anlamda 'Emekliyiz Gönüllüyüz Projesi'ni çok önemli bir adım olarak görüyorum" diye konuştu.
TOPLANTIDA DUYGUSAL ANLAR
Toplantıda Seval İşli adında bir öğrencinin okuduğu şiir başta Hayrünnisa Gül olmak üzere herkesi duygulandırdı. Toplantıya katılan sanatçıların gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. İşte o duygusal anlar..
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.