Battal İlgezdi: Kimse Yalanlarına Beni Şahit Göstermesin

Battal İlgezdi: Kimse Yalanlarına Beni Şahit Göstermesin

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, iş adamı Ali Ağaoğlu’nun iddialarını yalanladı. İlgezdi, “Kimse beni yalanlarına şahit göstermesin.” dedi.Finans merkezinin Ümraniye sınırlarına dahil edilmesiyle ilgili yaptığı toplantıda...

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, iş adamı Ali Ağaoğlu’nun iddialarını yalanladı. İlgezdi, “Kimse beni yalanlarına şahit göstermesin.” dedi.

Finans merkezinin Ümraniye sınırlarına dahil edilmesiyle ilgili yaptığı toplantıda iş adamı Ali Ağaoğlu’nun iddiaları soruları Battal İlgezdi, “TÜRGEV'e verildiği iddia edilen bir araziyle ilgili Sayın Genel Başkan'ın kendisinden özür dilediğini ve yanında benim olduğunu iddia etti. Benim ne böyle bir şeyden haberim var, ne Sayın Genel Başkan'la görüşmesinden haberim var." şeklinde konuştu.

İlgezdi, "Bu tamamen hayal mahsulü ve yalandır. Beni kimse yalanlarına şahit göstermesin. Yanımda böyle bir konuşma olmadı." ifadelerini kullandı.

Ali Ağaoğlu, TÜRGEV'e arazi verdiği iddiaları üzerine CHP'yi arayıp iddiaların yalan olduğunu söylediğini, ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kendisini arayarak özür dilediğini ileri sürmüştü.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.