Başsavcı Keskin’den Başkan Şahin Ve Kaymakam Arslan’a Ziyaret

Başsavcı Keskin’den Başkan Şahin Ve Kaymakam Arslan’a Ziyaret

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) hazırladığı 2014 Yaz Kararnamesi ile Kütahya Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcısı iken Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan İbrahim Keskin, Belediye Başkanı Zihni Şahin’e iade-i ziyarette,...

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) hazırladığı 2014 Yaz Kararnamesi ile Kütahya Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcısı iken Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan İbrahim Keskin, Belediye Başkanı Zihni Şahin’e iade-i ziyarette, Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a da 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan İbrahim Keskin gerçekleştirilen iade-i ziyarette birlikte çalışmanın öneminin altını çizdi. Başkan Şahin ise gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek birlikte çalışacak olmaktan ötürü mutlu olduğunu dile getirdi.

Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin ve Ağır Ceza Reisi Mustafa Keçeli Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu. Karşılıklı hoş sohbetin ardından ziyaret sona erdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.