Başlıyoruz

Başlıyoruz

Atiker Konyaspor sezonun 13. Hafta maçında bugün Galatasaray’a konuk olacak.

Atiker Konyaspor  sezonun 13. Hafta maçında bugün Galatasaray’a konuk olacak. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.30'da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip maçı kazanarak yeni teknik direktörü Aykut Kocaman ile güzel bir başlangıç yapmak istiyor.

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 13. Hafta maçında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Türk Telekom Stadı'nda bugün oynanacak mücadele saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Zorlu karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar

KOCAMANLI İLK SINAV

Ankaragücü galibiyetinden sonra milli arada teknik adam değişikliğine giderek Aykut Kocaman ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Atiker Konyaspor yeni hocası ile ilk sınavını Galatasaray deplasmanında verecek.  Geride kalan haftayı 17 puanla 9. sırada kapatan yeşil-beyazlı ekip zirveye yaklaşma adına önemli bir avantaj yakalamak istiyor.  Rakip Galatasaray 12. Hafta sonunda 23 puanla  2.sırada yer aldı. Konyaspor’un rakibini yenmesi halinde puan farkı 3’e düşecek.   

DEPLASMAN KARNESİ UMUT VERİYOR

Bu sezon deplasmanda başarılı bir grafik sergileyen Atiker Konyaspor Galatasaray maçında da bu başarılı grafiği devam ettirmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip  dış sahada oynadığı 6 maçta sadece tek yenilgi aldı. Atiker Konyaspor kalan beş maçta ise 2 galibiyet 3 beraberlik alarak 9 puan topladı.  Bu maçlarda rakiplerine 7 gol atan yeşil-beyazlı ekip kalesinde ise 2 gol gördü.

KOCAMAN’IN İLK 11 MERAK EDİLİYOR

Atiker Konyaspor’un Galatasaray karşısındaki ilk 11 merak konusu oldu.  Rıza Çalımbay ile Aykut Kocaman’ın oyun anlayışındaki farkın sahadaki 11’e yansıması bekleniyor. Kocaman’ın geçmişte birçok oyuncuyla çalışması ise teknik adam için büyük avantaj olacak. Salı gününden beri takımın başında olan Aykut Kocaman kadroda yer alan birçok oyuncuyu yakından tanıyor.  Kocaman ile tarihi başarıların yaşandığı kadroda Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Ali Turan, Selim Ay, Jens Jonsson, Amir Hadziahmetovic, Volkan Fındıklı, Vedat Bora, Moryke Fofana, Abdou Razack Traore, Ömer Ali Şahiner ve Deni Milosevic forma giymişti.

Çalımbay’ın aksine çift forvet değil, tek santrforla çıkmayı düşünen Aykut hoca, Adis Jahovic’le maça başlamayı planlıyor. Atiker Konyaspor’da Galatasaray maçı 11’nin şu şekilde olması bekleniyor: Serkan, Skubic, Ferhat, Uğur ,Diagne, Jonsson, Jevtovic, Ömer Ali, Milosevic, Fofana, Jahovic

G.SARAY'DA 3 SAKAT, 3 CEZALI VAR

Galatasaray'da cezalı olan teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenör Hasan Şaş ve futbolcular Badou Ndiaye, Garry Rodrigues, Ryan Donk, Atiker Konyaspor maçında görev yapamayacak.

Sakatlıkları bulunan Younes Belhanda, Sinan Gümüş ve ameliyat edilen Emre Akbaba da karşılaşmanın kadrosunda yer almayacak.


FERHAT TÜRKOĞLU   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.