Basketbolda uşak mesaisi

Basketbolda uşak mesaisi

Konyaspor, Kupa maçları nedeniyle lige verilen arayı hazırlık maçıyla değerlendirecek. Yeşil-beyazlı ekip, Türk Telekom ile cumartesi günü karşılaşacak. Ankara'da oynanacak maç saat 15.00'de başlayacak

İZİNLER SONA ERDİ

Torku Konyaspor Basketbol da Fenerbahçe maçı sonrası verilen 2 günlük izin sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip, ligin 19.haftasında 28 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Uşak Sportif maçının hazırlıklarına başladı. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde Selçuklu Spor Salonu’nda yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Fenerbahçe karşılaşmasındaki mücadeleden ötürü oyuncularını kutlayan deneyimli antrenör, maçın sonunda yapılan hatalar konusunda ise öğrencilerini uyardı.

JR BREMER SENDİRİYOR

Torku Konyaspor’un NBA kariyerli oyun kurucusu JR Bremer, son haftalardaki başarılı grafiğini sürdürüyor. Başarılı oyuncu Reynolds’ın sakatlığı sonrası maçların tamamına yakınında forma giyiyor. Alternatifi olmayan Bremer ilk yarının aksine ikinci yarıda oldukça başarılı bir performans gösteriyor. Başarılı oyuncu ilk yarının son 3 haftasıyla beraber müthiş bir form grafiği yakaladı. Daha önce sadece asistleri ile ön plana çıkan Amerikalı oyuncu attığın sayılarla da takıma önemli katkı sağlıyor. JR Bremer ligde 6 son maçta 15,0 sayı, 3,6 ribaund ve 5,8 asist ortalaması tutturdu. Geçen sezonun ikinci yarınında da Konyaspor forması giyen 36 yaşındaki Bremer’ın yükselen performansı teknik heyetinde yüzünü güldürüyor.

SEAN  WİLLİAMS ARANIYOR

Konyaspor’un hem savunmada hem de hücumda en etkili silahlarından olan Sean Williams , tıpkı Clay Tucker gibi performansı düştü. Amerikalı oyuncu ikinci yarının ilk 3 haftasında oynanan maçlarda faul problemine de girince istediği performansı gösteremedi. Öte yandan başarılı oyuncuya Fenerbahçe maçında yaptığı hareketten ötürü ceza gelebileceği öğrenildi. Yıldız oyuncu ceza alması durumunda en kritik dönemde takımını yalnız bırakacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.