Basketbolda talihsiz dönem

Basketbolda talihsiz dönem

Galibiyete hasret kalan Torku Konyaspor’un artık maç kaybetmeye tahammülü kalmadı. Yeşil-beyazlı ekip kalan 5 maçta 2’sini evinde 3’ünü ise deplasmanda oynayacak.

Torku Konyaspor Basketbol tarihinin en kötü performansını sergiliyor. Yeşil-beyazlı ekip tarihinde ilk kez üst üstte 12 maçtan yenilgi ile ayrıldı Spor Toto Basketbol Ligi’nde kümede kalma savaşı veren Torku Konyaspor, tarihinin en kötü döneminden geçiyor. Yeşil-beyazlı ekip Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele ettiği sezonlarda ilk kez üst üstte bu kadar yenilgi aldı. Ligdeki son galibiyeti 2 Ocak 2016 tarihinde oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alan Torku Konyaspor, daha sonra oynadığı 12 maçı da kaybetti ve tarihinin en kötü performansını sergiledi. Temsilcimiz Spor Toto Basketbol Ligi’nde bu sezon 6.kez mücadele ederken önceki sezonları mumla arıyor. Geçtiğimiz sezon ligde play-off mücadelesi veren Dev Kartal, bu sezon sergilediği performansla hayal kırıklığı yaşattı. 5 KRİTİK HAFTA

Galibiyete hasret kalan Torku Konyaspor’un artık maç kaybetmeye tahammülü kalmadı. Yeşil-beyazlı ekip kalan 5 maçta 2’sini evinde 3’ünü ise deplasmanda oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlardan en iyi sonuçlarla ayrılarak rakiplerinin maç kaybetmesini bekleyecek. Temsilcimiz 5 haftalık dönemde Pınar Karşıyaka, Türk Telekom ve Trabzonspor Medical Park ile deplasmanda oynayacak. Torku Konyaspor taraftarının önünde ise Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.

TURHAN: YALNIZ KALDIK

basın sözcüsü Tunahan Turhan, çok sıkıntılı dönemlerden geçtikleri zamanlarda bile yalnız kaldıklarını belirterek, son ana kadar savaşarak bu lige tutunacaklarını söyledi. Turhan, “Konya'nın basketbolda da ligde devam etmesi için olağanüstü bir çaba veriyoruz. İnşallah bu lige tutunacak ve mücadelemizi yine bu ligde sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.