Başkent'te  puan savaşı

Başkent'te puan savaşı

Süper Lig'in 27, haftasında Ankara 19 Mayıs stadında Gençlerbirliği ile oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak. Bu zorlu karşılaşmada Adana bölgesinden Volkan Bayaraslan düdük çalacak

MORALLER ÇOK İYİ

Spor Toto Süper ligde heyecan bir haftalık aradan sonra yenidene başlıyor. Torku Konyasbpor, 27. haftanın açılış maçında bugün Başkent deplasmanında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ankara 19 Mayıs stadında oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmada Adana bölgesinden Volkan Bayaraslan düdük çalacak. Bayarslan'ın yardımcılıklarını İstanbul'dan Bülent Gökçü ve Cemal Bingül yaparken, maçın dördüncü hakemi Bursa'dan Ali Saygın Ögel.

Torku Konyaspor’da bu maçına hazırlıkları dün sabah yapılan antrenmanla tamamlandı ve takım öğleden sonra Ankara’ya gitti. Takımda eksik yok. Moral iyi. Hedef, Gençlerbirliği’ni yenerek lig üçüncülüğü şansını sürdürmek.

Kartallar bugünktü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Serkan- Skubiç, Ali Turan, Vukoviç, Douglas- Ali Çamdalı, Holmen- Ömer Ali, Traore, Meha- Rangelov (Bajiç).

Torku Konyaspor ile Gençlerbirliği bugün 28. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın bugüne kadar Süper Lig tarihinde oynadığı 27 maçta yeşil-beyazlılar 7 galibiyet, 11 yenilgi alırken, 2 takım arasında oynanan 9 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Adana bölgesi hakemi Volkan Bayarslan ise Torku Konyaspor’un bu sezon ilk maçına çıkacak. Bayarslan, Kartal’ın en son 11 Mayıs 2014'de Kayserispor'u iç sahada 3-0 yendiği maçta düdük çalmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.