Başkent Turnuvasında heyecan sürüyor

Başkent Turnuvasında heyecan sürüyor

Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Geleneksel Birimlerararası Fatih Korkmaz Futbol Turnuvasına, Ulaşım/Teknik-Dr. Güvenlik, Mali İşler-Beslenme/Mutfak maçları ile devam edildi

Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Geleneksel Birimlerararası “Fatih Korkmaz Futbol Turnuvası”na, Ulaşım/Teknik-Dr. Güvenlik, Mali İşler-Beslenme/Mutfak maçları ile devam edildi.

 

DR GÜVENLİK, ULAŞIM’I DURDURDU: 3–6

 

Bu yıl altıncısı düzenlenen Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Hastanesi Fatih Korkmaz Futbol Turnuvası, Şehit Muharrem Samur Stadı’nda oynanan maçlarla devam ediyor. Grupta zirve iddiası olan iki takımın mücadelesinde gülen taraf doktor güvenlik takımı oldu. Maçta Serhat’ın ayağından bir de penaltı atışından yararlanamayan Ulaşım Teknikspor’a Hüseyin Rahmi’nin 2 ve Serkan’ın golleri yetmedi. Dr. Güvenlik Doktor Ali Kal’ın attığı 5 golle farka ulaşırken, Kaptan Hakan skoru belirleyen gole imzasını attı. Bu sonuçla Ulaşım/Teknik 3 puanda kalırken, Güvenlik puanını 4’e çıkardı.

 

BESLENME, DÖRT DÖRTLÜK: 4–0

 

Günün diğer maçında Beslenme/Mutfak, Mali İşler karşı karşıya geldi. Mali İşler liderlik için sahaya çıkarken, 1 puanlı Beslenme ilk iddasını sürdürmek amacındaydı. 50 dakika sonunda Beslenme sahadan istediği sonuçla ayrılan takım oldu. Metin’in 2, Orhan ve Akif’in mükemmel golü ile farka koşan Beslenme, puanını 4’e yükselterek 2. sıraya yükseldi.

 

 

SAHA: Şehit Muharrem Samur

 

HAKEMLER: Hasan Bilaloğlu, Müfrit Haberal, Tayfun Tan

 

ULAŞIM/TEKNİK: Ramazan- Sami, Kürşat (İbrahim), Hakan (Mehmet), Hasan, Murat Bulut, Murat Sakınç, Serhat, Hüseyin Rahmi, Ali, Serkan

 

DR. GÜVENLİK: Mehmet Ali- Murat (Erzat), Hakan, Enver (Sinan), Alpaslan, Ahmet, Cemalettin, Mustafa, Ulaş, Ali, Okan

 

GOLLER: Dk. 7, 16, 19, 38 ve 43 Ali, Dk. 49 Hakan (Dr. Güvenlik)–Dk. 12 ve 30 Hüseyin Rahmi, Dk. 45 Serkan (Ulaşım/Teknik)

 

SARI KARTLAR: Okan, Alpaslan, Murat (Dr. Güvenlik)

 

 

SAHA: Şehit Muharrem Samur

 

HAKEMLER: Hasan Bilaloğlu, Müfrit Haberal, Serhat Duyar

 

BESLENME/MUTFAK: Süleyman- Mustafa, Onur, Ergün, Hidayet (Hacı Ali), Orhan, Mahmut, Salim (Gürkan), Akif, Metin, Sadık

 

MALİ İŞLER: Ali Osman- Ramazan, Ercan, Özer, Selçuk, Abdullah Aydil, Mustafa, Tayfun, Serkan (Ümit), Zeynel, Bilal (İzzet)

 

GOLLER: Dk. 15, 19 Metin, Dk. 30 Sadık, Dk. 50 Akif (Beslenme)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.