Başkent Hastanesi ve Ceza Evi 2. turda

Başkent Hastanesi ve Ceza Evi 2. turda

Karatay Belediyesi 11. Resmi Kurumlar Bahar Futbol Turnuvasında grup maçlarında son haftaya girildi.

Karatay Belediyesi 11. Resmi Kurumlar Bahar Futbol Turnuvası’nda grup maçlarında son haftaya girildi. A Grubunda Ceza İnfaz Kurumu, B Grubunda ise Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi 2. Tur’a yükselmeyi garantiledi.

Karatay Belediyesi 11. Resmi Kurumlar arası Bahar Futbol Turnuvası’nda Grup müsabakalarında son haftaya girildi. 6 Grupta 28 resmi kurum takımın mücadelesinde 2.tura yükselen takımlarda bir bir belli olmaya başladı. A Grubunda Karatay Belediyesi’ni 3-2 mağlup eden Ceza İnfaz Kurumu (Kapalı Cezaevi) 3 maçta topladığı 9 puanla 2.Tur’a yükselen ilk takım oldu. Grupta ikincilik mücadelesini Devlet Demir Yolları ile Karatay Belediyesi arasındaki son maç belirleyecek.

B Grubunda ise 2009 yılı şampiyonu Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi, bir maçı eksik olmasına rağmen 2.Tur’a yükselmeyi garantiledi. Gruptaki 3. maçında SGK Sağlık İşleri takımını 12-1 yenen kırmızı-beyazlılar 9 puana ulaştı. İlk yarıda Metin’in 4, Yahya’nın 2 ve Murat’ın golleriyle 7-0 önde tamamlayan Başkent Hastanesi, 2. yarıda Akif’in ve Mehmet’in 2 ile Hakan’ın golleriyle farka ulaştı ve sahadan 3 puanla ayrıldı. 3 maçta attığı 25 golle en fazla gol atan ve yediği 1 golle en az gol yiyen takım olan Başkent Hastanesi, son maçında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile formalite maçına çıkacak.

C grubunda birincilik mücadelesi Büyükşehir Belediyesi ile Cumhuriyet Savcılığı arasında geçiyor. 3’er puanlı iki takımın mücadelesi grup birincisini belirleyecek. D grubunda ise İl Sağlık Müdürlüğü son haftaya avantajlı giren takım oldu. Grupta çıkma mücadelesinde Numune Hastanesi, SHÇEK ve PTT Baş Müdürlüğü arasında müthiş bir yarış yaşanacak. E Grubunda liderlik mücadelesi Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile DSİ 4.Bölge Müdürlüğü arasındaki maçla şekillenecek. Kızılay Hastanesi bu iki takımın hata yapmasını bekliyor. Şansını son maçına taşıyan Meteoroloji kazanıp diğer maçların sonuçlarını bekleyecek.

F Grubunda ise İl Özel İdare bir adım önde son haftaya girdi. 112 Sağlık Müdürlüğü, Meram Eğitim Araştırma ve SGK Merkez Müdürlüğü ise son hafta maçlarında kaderlerini belirleyecekler. Karatay Belediyesi Aslanlı Kışla Halı Saha tesislerinde oynanan karşılaşmaları klasman hakemlerinden Mustafa Ayçelik ve Mehmet Özdil yönetiyor. Karşılaşmalar, hafta içi her gün saat 14.30–17.30 saatleri arasından oynanıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.