Başkan Yılmaz: Bafra Hiçbir İlçeden Geri Kalmayacak

Başkan Yılmaz: Bafra Hiçbir İlçeden Geri Kalmayacak

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır başkanlığındaki 64 mahalle muhtarı, tanışmak ve sorunlarını aktarmak için Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz...

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır başkanlığındaki 64 mahalle muhtarı, tanışmak ve sorunlarını aktarmak için Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz muhtarları kapıda karşıladı. Başkan Yılmaz’a Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır ile AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Nihat Soğuk da eşlik etti.

Başkan Yılmaz, Bafra’da şu ana kadar birçok iş yaptıklarını belirterek, "Yapılan işleri ivmesini artırarak devam ettireceğiz. Bafra hiçbir ilçeden geri kalmayacak. Belediye Başkanı Zihni Bey ile el ele verip gece gündüz Bafra için çalışıyoruz. Asıl önemli olan yapılan işlerin kalıcı olması. Göz boyamak için yapılan her işin en pahallı iş olduğunun bilinci ile bakıyorum işlere. Ben 15 yıl öncesinden daha fazla çalışmam gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Türkiye, önüne çok büyük hedefler koydu. Çalışmadan, üretmeden başarılı olmamız mümkün değil. Çalışmadan, üretmeden yaşamak diye bir şey olmamalı. Bu mevcut sistemlerle 2023 hedeflerine yürümek çok zor. Bu sistemlerin değişmesi gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın da sık sık dile getirdiği gibi bu sistemi tıkayan 12 Eylül uzantısı Anayasa’nın değişmesi gerekiyor. Türkiye giderek büyüyor ve iddialı bir ülke konumuna geliyor. Bunu çok çalışarak elde ettik. Ama bundan sonra daha da fazla çalışmamız gerekiyor." dedi.

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır ve mahalle muhtarları problemlerini Başkan Yılmaz’a anlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.