Başkan Yaşar Başarılı Personelini Ödüllendirecek

Başkan Yaşar Başarılı Personelini Ödüllendirecek

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye birim müdürleri ve müdür yardımcıları ile toplantıda bir araya geldi.Toplantıya Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal ve Başkan Yardımcıl...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye birim müdürleri ve müdür yardımcıları ile toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal ve Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu ve Hüseyin Boran da katıldı.

“DOĞRU YAPILAN İŞ HEPİMİZE KAZANDIRIR”

“Müdürlerine vatandaşlara ne söz verdiysek fazlasıyla yerine getirdik getirmeye de devam edeceğiz” diyen Başkan Yaşar, “Bizler Yenimahalle’ye en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz. Sizlerde elinizden gelen tüm gayreti gösteriyorsunuz. Birimizin başarısı hepimizin başarısıdır. Birimizin başarısızlığı hepimizin başarısızlığıdır. Doğru yapılan iş hepimize kazandırır. Yanlış yapılan iş ise hepimize kaybettirir. Biz hizmet için varız. Amacım Yenimahalle’ye yakışan bir belediyeciliği Yenimahalle tarihine yazmak” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANI OLARAK DEĞİL ABİ OLARAK YANINIZDAYIM”

Birimlerde tasarrufa önem verilmesi gerektiğinin de altını çizen Yaşar, “Biliyorum müdürlüklere verdiğimiz bütçeler yerinde harcanıyor. Gereksiz harcama lüksümüz yok. Ben vatandaşın parasını kendi param gibi dikkatli harcıyorum. Sizden de bu özeni göstermenizi rica ediyorum. Bu bir aile toplantısı. Biz büyük bir aileyiz. Birbirinizle uyum içinde çalışın. Birbirinizin eksiklerini gidermeye çalışın. Hepiniz belediyede çeşitli hizmetler yapıyorsunuz. Bir belediye başkanı olarak değil, bir abi olarak hepinizin yanındayım” diye konuştu.

Biz en alt kademede çalışan işçisinden en üst kademede çalışan işçiye kadar kocaman bir aileyiz diyerek sözlerine devam eden Yaşar, “Biriminizde çalışan personellerin hepsine eşit mesafede olun. Çalışanla çalışmayanı ayırt edin. Bende çalışan personeli ödüllendireceğim. 2016 yılının Aralık ayından itibaren başarılı personel seçeceğiz. O personeli de ödüllendireceğim” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.