Başkan Uludağ Mahallenin Sorunlarını Dinliyor

Başkan Uludağ Mahallenin Sorunlarını Dinliyor

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarlığı'nı ziyaret ederek, burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Muhtar Cengiz Tutar ve ihtiyar heyetinden, mahallenin sorunları hakkında bilgi alan Başkan Uludağ,...

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarlığı'nı ziyaret ederek, burada vatandaşların sorunlarını dinledi.

Muhtar Cengiz Tutar ve ihtiyar heyetinden, mahallenin sorunları hakkında bilgi alan Başkan Uludağ, 2014 yılı sonuna kadar asfalt, kilit parke ve park gibi hizmetlerin yapımı için ihale yapacaklarını belirtti. Uludağ, “Yasa gereği doğrudan temin yöntemi ile alım yapamadığımız için ihale yapmak zorundayız. İhale işlemlerini 2014’ün sonuna kadar veya 2015’in başlarında tamamlayacağız. Yol, park ve kilit parke için oluşturduğumuz ekipler bozuk olan yerleri yapıyorlar. Ayrıca, şu anda yeni mahallemiz olan eski köylerimizde ortalama 6 bin metrekare kilit parke yol çalışmaları yapıyoruz. Belediyemizin her bir birimi kendi üzerine düşeni fazlasıyla yapmaya gayret ediyor ve buna göre kendilerini planlıyor.” dedi.

Mahalle Muhtarı Cengiz Tutar ise her şeyi belediyeden beklemediklerini belirterek, şunları söyledi: “Bir takım hizmetleri kendi imkanlarımızla yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin ve büyüklerimizin samimiyetine inanıyoruz. Bunun için de hem biz hem mahalle halkımız geride 5 ay kalmasına rağmen, hizmetlere başlanmasını sabırla bekliyoruz. Ben hizmetlerin seçimlere 5-6 ay kala yapılmasını benimsemiyorum.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.