Başkan Subaşıoğlu’dan Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Subaşıoğlu’dan Çanakkale Zaferi Mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Çanakkale Zaferi’nin tarihin en büyük zaferlerinden birisi olduğunu söyledi.Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Çanakkale Zaferi’nin 1...

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Çanakkale Zaferi’nin tarihin en büyük zaferlerinden birisi olduğunu söyledi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Çanakkale Zaferi’nin 101.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çanakkale Zaferi’nin önemine değinen Subaşıoğlu, ‘’Çanakkale Savaşı, hiç şüphesiz tarihin en büyük zaferlerinden biridir. Türk milletinin Çanakkale’de elde ettiği zafer aslında bütün dünyaya verilmiş bir insanlık dersidir. O döneme şöyle bir baktığınızda vatan savunmasındaki atalarımızın ne kadar zor bir durumda savaş halinde olduklarını görebilirsiniz. Tarihe tanıklık eden fotoğraf karelerinde ayağında postalı dahi olmayan kahraman ecdadımız var. Ama tüm bu olanlara rağmen kahraman ecdadımızın manevi gücünün çok büyük olduğunu biliyoruz.. Vatan topraklarımızın korunması ve Türk bayrağımızın dalgalanması için birlik ve beraberlik içinde verilen mücadeleyi millet olarak iyi bir şekilde anlamalıyız. Bu bilinci gelecek nesillere aktarmayı, güzel vatanı bizlere emanet eden atalarımıza bir borç bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tam olarak tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıl dönümünde milletimizin onurlu ve gururlu gününü kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum’’dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.