Başkan Saydam gençlerle buluştu

Başkan Saydam gençlerle buluştu

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam Bir kafede gençlerle bir araya geldi. Saydam, "Yapılan bu haksızlıkların hem insani hem İslami hiçbir tutar tarafı yoktur" dedi

Saadet Partisi Meram İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen programda gençlerle bir araya gelen Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam gençlerin sorularını cevapladı.

Gençlerin problemlerini dinleyen İl Başkanı Saydam, gençlerin bugün yaşadığı sıkıntıların ancak Saadet Partisi iktidarında düzelebileceğini söyledi. Saydam, “Bugün sizlerin de söylediği gibi devlet dairelerinde resmî kurumlarda adam kayırma had safhada olduğunu, yalanın, haksızlığın, yolsuzluğun kanıksandığını söyledi.  Bu problemler gençliğimizin ve milletimizin ortak sorunu haline dönüşmüştür" dedi.

BİZİM ANLAYIŞIMIZ HAK VE ADALET

Saydam, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: "Yapılan bu haksızlıkların hem insani hem İslami hiçbir tutar tarafı yoktur. Bizim anlayışımız hak ve adalet merkezlidir. Sadece bir kesimin, bizim gibi düşünenlerin, bizim gibi inananların değil bütün insanlığın saadetini istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Bugün bakıyoruz gençlerimiz ülkeden gitmek istiyor. Bu bizi derinden üzüyor. Çünkü gençliğimiz bizim geleceğimiz. Ülkemizin geleceği. Bizler bu ülkenin gençlerine daha refah bir ortam oluşturmak için uğraşıyoruz. Ben buraya katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya hedefleri doğrultusunda hep birlikte çalışacağız hem başta ülkemizi içinde bulunduğu problemlerden arındırarak tüm insanlığın saadeti için çalışmaya devam edeceğiz.”

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum