Başkan sahaya girdi hakemin üzerine yürüdü

Başkan sahaya girdi hakemin üzerine yürüdü

Kayserispor Konyaspor maçında Başkan Ali Çamlı sahaya indi


Kayserispor Konyaspor maçında Başkan Ali Çamlı sahaya indi
Kayserispor - Konyaspor maçı, saha içinde yaşanan gerilimle gündeme oturdu. Kayserisporlu futbolcu Duckens Nazon'un VAR incelemesinin ardından kırmızı kart görmesi, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın sert tepkisine neden oldu.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Kayserispor, kendi evinde Konyaspor'u konuk etti. Mücadelenin 17. dakikasında Kayserisporlu Duckens Nazon'a VAR incelemesi sonrasında kırmızı kart gösterilmesi sonrası ortalık bir anda karıştı. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, hakem Halil Umut Meler'e şiddetli itirazlarda bulunarak sahaya girmeye çalıştı. Emniyet güçlerinin müdahalesiyle saha kenarında tutulan Çamlı'nın tepkisi uzun süre devam etti.
Kırmızı kart kararına Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz da saha içine kadar girerek itiraz etti. Tribünlerde de büyük tepki gösteren Kayserispor taraftarları uzun süre tezahüratlarda bulundu. Yaşanan gerginlik nedeniyle polis ekipleri Kayserispor yedek kulübesi ve tribünlerin önüne güvenlik şeridi çekti. Yaklaşık 10 dakika duran maç, gerginliğin yatışmasıyla yeniden başladı.

Bu olay, Halil Umut Meler'in daha önce Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğramasının ardından yaşanan bir diğer saha içi gerginlik olarak hafızalara kazındı.

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum