Başkan Özhaseki Oda Ve Derneklerle Görüştü

Başkan Özhaseki Oda Ve Derneklerle Görüştü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bazı oda ve dernek yöneticilerini kabul etti. Başkan Özhaseki'ye günün ilk ziyaretini Jeoloji Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Bülent Üzeltürk yaptı. Adnan Evsen'in yerine il temsilciliğine...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bazı oda ve dernek yöneticilerini kabul etti.

Başkan Özhaseki'ye günün ilk ziyaretini Jeoloji Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Bülent Üzeltürk yaptı. Adnan Evsen'in yerine il temsilciliğine getirilen Üzeltürk yaptıkları faaliyetlere ilişkin Başkan Özhaseki'ye bilgi verdi. Başkan Özhaseki daha sonra Kayseri Hayvan Haklarını Koruma Derneği Başkanı Sibel Gürevin ile görüştü. Bahattin Narin'in yerine Başkanlığı üstlenen Sibel Gürevin, hayvan hakları ile ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı.

Başkan Özhaseki'nin bir sonraki ziyaretçileri Yörtürk Vakfı Başkanı Ali Aydın ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Ardından Veteriner Hekimler Odası Başkanı Akgün Ergül ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Başkan Özhaseki veteriner hekimlerle yaklaşan kurban bayramı öncesinde görüş alış verişinde bulundu. Oda Başkanı Ergül, Büyükşehir Belediyesi'nin kurban kesim yerleri, sokak hayvanları gibi konularda yaptıklarını takdirle karşıladıklarını belirterek, Veteriner Hekimler Odası olarak kendilerine düşen her konuda destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.