Başkan Kargı: Bayramda Büyüklerimizi Unutmayalım

Başkan Kargı: Bayramda Büyüklerimizi Unutmayalım

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı; bayramların milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin en yoğun yaşandığı sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveye çıktığı, toplum olarak birlik, beraberlik duygularının kuvvetlendiği günler...

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı; bayramların milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin en yoğun yaşandığı sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveye çıktığı, toplum olarak birlik, beraberlik duygularının kuvvetlendiği günler olduğunu belirtti.

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, kurban bayramı kutlama mesajı yayınladı. Başkan Kargı, “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin en yoğun yaşandığı sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveye çıktığı, toplum olarak birlik, beraberlik duygularının kuvvetlendiği günlerdir. Yüzyıllar boyu özenle örülmüş değerlerimizin yaşatılması ve kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlayan yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolüdür.

Asırlardır huzur içerisinde kutladığımız Mübarek Kurban Bayramı'nda bu yıl da baş tacımız anne, baba ve büyüklerimizin hayır dualarını alalım, evlerimizin neşesi olan çocuklarımızı, şefkat ve merhamete muhtaç öksüz ve yetimleri, yoksul ve kimsesizleri, evinde ve yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı sevindirmeyi unutmayalım. Bayram günlerinde yaşanan mutluluk ve huzurun tüm yaşantımıza yayıldığı bir dünya özlemiyle, siz değerli hemşehrilerimin, milletimizin ve yurt dışında yaşayan din kardeşlerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.