Başkan Günel, İşçilerle Parke Döşedi

Başkan Günel, İşçilerle Parke Döşedi

Gülnar merkezde mahallelerde gerçekleştirilen parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Günel, amaçlarının, Gülnar’ı, yaşam kalitesi yüksek güzel bir yayla kenti yapmak olduğunu söyledi.Yol yapım çalışmaları...

Gülnar merkezde mahallelerde gerçekleştirilen parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Günel, amaçlarının, Gülnar’ı, yaşam kalitesi yüksek güzel bir yayla kenti yapmak olduğunu söyledi.

Yol yapım çalışmaları ile ilgili ekiplerden bilgi alan Başkan Günel, kendisi de parke taşı döşeyerek, işçilerle birlikte sohbet etti. Gezi sırasında mahalle sakinlerinin de yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Günel, "30 Mart 2014 tarihinden önce ilçe sınırlarımız içerisinde 5 mahallemiz bulunuyordu. Şimdi ise 50 mahallemiz oldu. Yapılan program dahilinde bütün mahallelerimizin eksikliklerini gidermek için çalışıyoruz." dedi.

Mahallelerinde yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları ile yolların daha düzenli ve daha işlevsel hale geldiğini belirten mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Günel’e teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.