Başkan Günel, 6 Ayın Değerlendirmesini Yaptı

Başkan Günel, 6 Ayın Değerlendirmesini Yaptı

Gülnar Belediyesi'nin, merkezde mahalle içerisindeki yollarda başlattığı parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Günel, “Hedefimiz Gülnar’ı yaşam kalitesi yüksek, güzel bir yayla kent yapmak.” dedi. Gülnar...

Gülnar Belediyesi'nin, merkezde mahalle içerisindeki yollarda başlattığı parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Günel, “Hedefimiz Gülnar’ı yaşam kalitesi yüksek, güzel bir yayla kent yapmak.” dedi.

Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014’den bugüne kadar geçen 6 ayda Gülnar ve mahallelerine yapılan hizmetleri, düzenlediği basın toplantısıyla değerlendirdi. Günel; merkezde 10 bin metrekare, Üçoluk’ta bin 200 metrekare, Şeyhömer köyünde 8 bin metrekare ve Bardat Yaylası'nda bin 500 metrekare parke yaptıklarını belirtti. Günel, ayrıca Saray Mahallesi'nde yol yapım çalışması yaptıklarını ve köylülerin ürünlerini satabilecekleri kapalı köylü pazar yerinin yapıldığını belirterek, “Söz verdiğimiz gibi yapacağız dedik ve yapıyoruz. Yapamayacağımız hiçbir işi söz vermeyiz. Vatandaşlarımızı yazın tozdan kışın da çamurdan kurtarmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bütün hedefimiz daha temiz ve daha yaşanabilir bir mahalle oluşturmak." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.