Başkan Ergün Makedonya’dan Konuklarını Ağırladı

Başkan Ergün Makedonya’dan Konuklarını Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Makedonya Milletvekili Enes İbrahim nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün de ziyaretleri nedeniyle Milletvekili İbrahim ve beraberindekilere teşe...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Makedonya Milletvekili Enes İbrahim nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün de ziyaretleri nedeniyle Milletvekili İbrahim ve beraberindekilere teşekkür etti.

Makedonya Milletvekili Enes İbrahim ve Makedonya Ufuk Derneği Başkanı İlhan Rahman, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Makedonya’da 2 milyonluk nüfusun yüzde dördünü Türklerin temsil ettiğini belirten İbrahim, “Azınlık durumunda bulunduğumuzdan dolayı son dönemlerde asimilasyon politikaları ile mücadele etmekteyiz. Umarız ki gelecekte bizi daha iyi bir dönem bekleyecektir.” dedi.

Başkan Ergün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Başkan Ergün, konuklarına ayrıca Manisa’ya özgü yöresel ürünlerden hediye etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.