Başkan Demiraslan basın mensuplarıyla buluştu

Başkan Demiraslan basın mensuplarıyla buluştu

Yeni göreve atanan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan düzenlediği basın toplantısında "Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için,...

Yeni göreve atanan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan düzenlediği basın toplantısında "Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için, her daim vatandaşlarımız ile birlikte olacak, tüm sorunları birlikte çözeceğiz" dedi.

Dinçer Orkan'ın istifasının ardından AK Parti Balıkesir İl Başkanlığına atanan Av. Hasan Demiraslan basın mensupları ile bir araya geldi. İstanbul'da gerçekleşen hain terör saldırısı sonucunda şehit olanlara Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dileyerek sözlerine başlayan Demiraslan " Aziz milletimizin başı sağ olsun. Allah milletimize bir daha böyle acılar göstermesin. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi "ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklar. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yaklaşık 15 yıl önce "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak." diyerek çıktığı bu kutlu dava yolunda, yürüttüğüm çeşitli görevlerden sonra il başkanlığı görevine gelmiş bulunmaktayım. Bu göreve beni layık gören, sayın Başbakanımız ve Teşkilat Başkanımıza ve bu zor görevde desteklerini esirgemeyeceklerini beyan eden milletvekillerimize, Büyükşehir belediye başkanımıza, ilçe belediye başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız ile Gençlik Kolları başkanlığım sürecinde birlikte çalışmış olmanın verdiği heyecanla, dün olduğu gibi bundan sonrada herkesi kucaklayacak, birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti davamıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Başvuru formu doldurmaya davet

Türkiye'nin parlayan yıldızı olan Balıkesir'de daha genç, daha dinamik bir ekip ile, sokak sokak, kapı kapı gezmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Demiraslan "Değerli vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için, her daim vatandaşlarımız ile birlikte olacak, tüm sorunları birlikte çözeceğiz. Bu kutlu davada bizimle birlikte milletimiz için çözüm üretecek olan il yönetim kurulu üyelerimiz, yine teşkilatımızın içinden, kalbinden gelecektir.Bu mücadelede bende varım diyen tüm teşkilatımızı, il başkanlığımızda İl Yönetim Kurulu Üye başvuru formu doldurmaya davet ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır, önümüzdeki yol kutlu ve uzun bir yoldur. Allah yar ve yardımcımız olsun diyor Tüm hemşerilerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.