Başkan Çelik'e Cami Teşekkürü

Başkan Çelik'e Cami Teşekkürü

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kabe’nin bir şubesi olan camilerin temizliğine büyük önem verdiklerini söyledi. Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Kocasinan İlçe Müftüsü Yahya Çankaya ve beraberindeki heyet...

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kabe’nin bir şubesi olan camilerin temizliğine büyük önem verdiklerini söyledi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Kocasinan İlçe Müftüsü Yahya Çankaya ve beraberindeki heyet Başkan Mustafa Çelik’i makamında ziyaret ederek camiler için yaptıkları hizmet ve destekten dolayı teşekkür etti.

Camilerin Müslümanlar için Kabe’nin bir şubesi olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, “Cami, günde 5, haftada bir, yılda iki kez değişik periyotlarda bir araya geldiğimiz, toplandığımız kutsal yerlerdir. Camiler hepimizin mekanıdır. Dolayısıyla bu mekanlar için yapılacak her işte birlikte çalışmamız gerekiyor. Belediye olarak üzerimize düşen görevi sonuna kadar yapmaya hazırız. İnsanların sürekli ve yoğun olarak kullandığı camilerin temizliğine büyük önem veriyoruz. Camilerimizin temizliğiyle ilgili Cami Temizleme Ekipleri oluşturduk. Vatandaşımız bu çalışmalarımızdan çok memnun olduğunu söylüyor ve bize de dua ediyor” dedi.

Başkan Çelik, sözlerini şöyle tamamladı; “Müftülük olarak yapacağınız etkinliklere katılmaya gayret edeceğim. Özellikle kan verme etkinliğinize destek vereceğim. Gençlerimiz ve kadınlarımızın eğitimi başta olmak üzere her türlü etkinliğe de destek vermeye hazırız.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.