Başkan Büyükerşen, 28 Yıl Sonra İbf'nin İlk Mezunlarıyla Buluştu

Başkan Büyükerşen, 28 Yıl Sonra İbf'nin İlk Mezunlarıyla Buluştu

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nin ilk mezunları 28 yıl sonra rektörleri ve hocaları olan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile buluştu. Eskişehir’deki büyük değişimi gören 1986-1987 mezunu...

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nin ilk mezunları 28 yıl sonra rektörleri ve hocaları olan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile buluştu. Eskişehir’deki büyük değişimi gören 1986-1987 mezunu öğrenciler, Yılmaz Büyükerşen’e övgüler yağdırırken, “Efsane Rektörümüz Büyükerşen’in üniversite yıllarında bize kazandırdığı paha biçilmez değer gibi Eskişehir’e kattığı anlatılmaz projeleri gördükçe hayranlığımız daha da çok arttı.” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 28 yıl sonra ‘göz bebeğim’ dediği İletişim Bilimleri Fakültesi'nin ilk mezunlarıyla buluştu. Büyükerşen’in Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği Reklamcılık ve İnsan Kaynakları ile Sinema Televizyon ve Basım Yayım bölümlerinden mezun ettiği öğrencileri Büyükerşen’e plaket verdi. Yıllar sonra Eskişehir’e gelen, İletişim Bilimleri Fakültesi'nin ilk mezunları, önce Balmumu, Cam Sanatları, Kent Belleği Müzeleri ile Canlı Tarih Sahnesi gezdi. Porsuk’ta tekne turu yapan öğrenciler yıllar önce bıraktıkları Eskişehir’deki gelişime hayran kaldı. Buluşmaya 1985 mezunu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Jale Nur Süllü ve Prof.Dr. Aydın Ziya Özgür de katıldı. Gaga Restaurant’taki yemekte rektörleri ve hocaları olan Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen ile bir araya gelen öğrenciler, özlem giderdi. Gecede Büyükerşen’e üzerinde, “ Kişiliğimize kattığınız paha biçilmez değer için teşekkürler” yazılı plaket verdiler. Büyükerşen ilk göz ağrılarım dediği öğrencilerine, “ Sizlerin yeri benim için çok ayrı. Siz benim prenses ve prenslerimsiniz, gerçekleştirdiklerinizle beni haklı çıkardınız. Tekrar sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Eskişehir’deki büyük değişimi gören 1986-1987 mezunu öğrenciler, Yılmaz Büyükerşen’in kendileri için efsane olduğunu vurgulayarak , “ Büyükerşen’in üniversite yıllarında bize kazandırdığı paha biçilmez değer gibi Eskişehir’e kattığı anlatılmaz projeleri gördükçe hayranlığımız daha da çok arttı” diye ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.