Başkan Altınok Öz, Kartallı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Altınok Öz, Kartallı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda Kartallı muhtarlarla bir araya geldi.Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle muhtarlarıyla bir aray...

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda Kartallı muhtarlarla bir araya geldi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.Başkan Altınok Öz’ün 2009 yılı yerel seçimler sonrasında başlattığı ve her ay ilçede görev yapan muhtarlarla buluştuğu toplantıda, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında konuşuldu. Kartallı vatandaşların sorunlarının, sıkıntılarının ve mahalleler genelinde tespit edilen şikayetlerin değerlendirildiği ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün başkanlık yaptığı muhtarlar toplantısına; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Özel Kalem Müdürü Cem Çetin, Kartal Kent Konseyi Başkanı Demet Songurtekin, Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Arif Koç, Kordonboyu Mahalle Muhtarı Arzu Keskin, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ferhat Arslan, Soğanlık Yeni Mahalle Muhtarı Erol Yurdakul, Yakacık Yeni Mahalle Muhtarı İlhan Düzülütaş, Orhantepe Mahalle Muhtarı Zeki Dağ, Cevizli Mahalle Muhtarı Memiş Dikilitaş, Gümüşpınar Mahalle Muhtarı Miktat Gürsel, Topselvi Mahalle Muhtarı Ramazan Keklik, Esentepe Mahalle Muhtarı Recep Elvan, Yakacık Çarşı Mahalle Muhtarı Çetin Turan, Soğanlık Orta Mahalle Muhtarı Salim Coşar, Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Soner Eker, Yunus Mahalle Muhtarı Ahmet Soylu, Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gülmüş ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mustafa Koç katıldı.

“ÖNEMLİ OLAN İNSANIN KENDİNİ, AİLESİNİ, KOMŞUSUNU, İNSANLIĞI VE HİZMET ETMEYİ SEVMESİDİR”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz toplantıda yaptığı konuşmada seçilmiş insanlara saygı duyduğunu söyleyerek şunları dile getirdi: “Cumhurbaşkanlığı, Belediyeler ve Muhtarlar seçimi üçü bir yapılıyor. Aramızda 50’inci yılını devirmiş muhtarımız da var, yeni seçilmiş muhtarımız da… Siyaset öyle bir şey ki hata affetmiyor. Yapılan bir hata önünüze mutlaka gelir. Onun için yeni arkadaşlara şunu tavsiye ediyorum; sevgili arkadaşlar dünyadaki en pahalı şey nedir biliyor musunuz? Tecrübedir. Tecrübe de, bedel ödeyerek kazanılır. Yüzyıllardır tarım devam ediyor. Tarım ile uğraşan insan, ürünün budama ve bakımını ne zaman yapacağını bilir. Hangi bulut nereden gelir, yağmur ne zaman düşer, bilir. Gece gökyüzüne bakarak o gece don var mı yok mu söyler. Bunların hepsi tecrübedir. 2019’da bütün arkadaşlara başarılar diliyorum, önce işinizi yapın. Her şeyden önce önemli olan insanın kendini, ailesini, komşusunu, insanlığı bir de hizmet etmeyi sevmesidir.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.