Basın Kartı Komisyonu Çalışmalarını Tamamladı

Basın Kartı Komisyonu Çalışmalarını Tamamladı

Başbakanlık Basın - Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Basın Kartı Komisyonu bugün yaptığı toplantı ile çalışmaları tamamladı.    BYEGM Genel Müdürü Murat Karakaya’nın açılış konuşmasıyla çalışmasına...

Başbakanlık Basın - Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Basın Kartı Komisyonu bugün yaptığı toplantı ile çalışmaları tamamladı.

    BYEGM Genel Müdürü Murat Karakaya’nın açılış konuşmasıyla çalışmasına başlayan komisyon, ilk defa basın kartı başvurusunda bulunan 294 basın mensubundan 258’inin talebi kabul etti. Komisyon, 19 basın mensubunun talebine şartlı onay verdi,15 basın mensubunun başvurusunu iade, 2 basın mensubunun talebini ise reddetti. Sürekli basın kartı talebinde bulunan 126 basın mensubundan 114’ünün talebi olumlu değerlendirilirken, 12 basın mensubunun başvurusu ise iade edildi.

    Dosyaların incelenmesi ve sonuç tutanağının üyeler tarafından imza altına alınmasını müteakip Basın Kartı Komisyonu toplantısı sona erdi. Basın kartı başvurusunda bulunan basın mensupları durumlarını (basinkartlari.byegm.gov.tr/BK/Pages/Basvuru/KomisyonSonuclari.aspx) linkinden sorgulayabiliyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.