Başbakan Erdoğan'dan Doktoruna Sürpriz Ziyaret

Başbakan Erdoğan'dan Doktoruna Sürpriz Ziyaret

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası'ndaki açılış sonrası kendi doktorluğunu da yapan gastroenteroloji uzmanı Prof. Dr. Sadattin Hülagü'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başbakan Erdoğan programında olmamasına...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası'ndaki açılış sonrası kendi doktorluğunu da yapan gastroenteroloji uzmanı Prof. Dr. Sadattin Hülagü'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başbakan Erdoğan programında olmamasına rağmen, ziyaret için Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadattin Hülagü'nün İzmit ilçe merkezindeki evine geldi. Başbakan Erdoğan'ın makam aracı doğruca Prof. Dr. Hülagü'nün evinin bulunduğu binaya yöneldi. Erdoğan, binanın garajına giren makam otomobilinden asansörle üst kattaki Hülaga'nın yanına çıktı. Bu sırada çevrede toplanan vatandaşlar için güvenlik yoğun güvenlik önlemi alındı. Bir helikopter de ziyaret boyunca binanın üzerine uçuş yaptı.

Yaklaşık bir saat Hülagü'nün yanında kalan Erdoğan, ziyaret sonrası yine garajdan aracına binerek, alanda toplanan vatandaşlara karşılık vermeden kentten ayrıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.