Başbakan Erdoğan Konuşuyor

Başbakan Erdoğan Konuşuyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Başbakan Erdoğan, AK Parti grup toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulunuyor.

AK Parti Genel Başkanı Başbakan Erdoğan, AK Parti grup toplantısında milletvekillerine sesleniyor. Başbakan Erdoğan, AK Parti grup toplantısı konuşmasında oldukça sert ifadeler kullanıyor.

İşte Başbakan Erdoğan’ın AK Parti grup toplantısı konuşmasından satır başları:

- Saldırı arkasındaki güçler ve kullanılan taşeronlar itibariyle şu anda büyük oranda aydınlatılmış durumda. Suriye rejimi ile irtibatlı Türkiye içinde kişiler oldukları tespit edildi. 13 kişi gözaltına alındı ve sorgulamalar devam ediyor. Bütün failleri ortaya öıkarmak için büyük bir hassasiyetle çalışmalar devam ediyor. İhmaller var mı, varsa kimler tarafından diye teftiş kurulumuz da çalışmalarını sürdürüyor.

- Bu saldırıyı çok dikkatli okumak tavrımızı da ona göre belirlemek zorundayız. Büyük devletler böyle hadiseler karşısında soğukkanlılıkla durabilen devletlerdir. Biz bu saldırının altında kalmayız. Faillere bedelini misliyle ödetiriz. Büyük devlet refleksi ile hareket edeceğiz.

AYRINTILAR GELİYOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.