Başarılı sporcular ödüllendirildi

Başarılı sporcular ödüllendirildi

Karaman’da, düzenlenen çeşitli müsabakalarda şampiyonluk ve derece elde eden başarılı sporcular bisiklet, madalya ve altın ile ödüllendirildi.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine, Vali Süleyman Kahraman, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Ersöz, antrenörler ve başarılı sporcular katıldı.12 sporcu ve 3 antrenör madalya ile ödüllendirilirken, Vali Süleyman Kahraman, sportif müsabakalarda Karaman’ı en iyi şekilde temsil eden ve bireysel alanda kendini daha da yetiştiren sporculara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Hediyeleri alan sporcular ve antrenörler ise başarının kazanılmasında kendilerine destek verenlere de teşekkür ederek hediyeleri almanın mutluluğunu yaşadı.

KARAMAN’DA BASKETBOL ATAĞI
Karaman İl Özel İdarespor yeni sezonda Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Basketbol Bölgesel Ligine katılma kararı aldı. Karaman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın M. Salih Baldız lige katılım kararı alırken, Karamanın gençlerinin her konuda başarılı olduklarını bildiklerinden dolayı, hiç zorlanmadıklarını belirtti. M. Salih Baldız Karaman ilinde her zaman spor ve sporcunun yanında olacaklarını ve desteklerinin devam edeceğini kulübümüze antrenör ve sporcularımıza başarılar dilediğini söyledi.
Konu ile ilgili konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ömer Ersöz de Karman’da basketbol alt yapı çalışmalarının 3 yıldır aralıksız devam ettiğini ve alt yapıda yavaş yavaş başarıların geldiğini artık alttan yetişen çocuklara örnek ve hedef teşkil edecek ligde bir takım olmasından dolayı mutluluğunu dile getirdi. Ersöz desteklerinden dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Baldız’a teşekkür etti. Basketbol İl Temsilcisi ve İl Özel İdaresi Spor Kulübü Antrenörü Coşkun Beyaz ise “Çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacağız Karaman’da tüm basketbolculara kulübümüzün kapısı açık. İlimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Karaman halkını müsabakalara davet ediyor ve desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.            
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.