Başarılı Sporcu Kerim Özay’dan Vali Tuna’ya Ziyaret

Başarılı Sporcu Kerim Özay’dan Vali Tuna’ya Ziyaret

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı, 2015 Kasım ayında Sakarya ilinde yapılan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında 9’uncu klas erkeklerde şampiyon olan Kerim Özay ziyaret etti.Özay’a ziyarette, DSİ Ben...

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı, 2015 Kasım ayında Sakarya ilinde yapılan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında 9’uncu klas erkeklerde şampiyon olan Kerim Özay ziyaret etti.

Özay’a ziyarette, DSİ Bentspor Kulüp Başkanı Hayrettin Baysal ve şampiyon tenisçiyi yetiştiren antrenörü Ziya Öner de eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna, başarılı bir insan olmanın hiçbir şeye engel olmadığını söyledi. Sağlıklı bir yaşam, fiziksel ve ruhsal gelişim açısından sporun son derece önemli olduğunu aktaran Vali Tuna, genç yaşlı herkesin fiziksel kabiliyetleri ölçüsünde spor yapmasını istedi. Küçük yaşlardan itibaren yapılan sporun hem vücut hem de zeka gelişime olumlu katkı sağladığını bildiren Vali Tuna, sporcu Kerim Özay’a bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Ziyareti kabulden dolayı Vali Tuna’ya teşekkür eden DSİ Bentspor Kulüp Başkanı Hayrettin Baysal ise, DSİ Bentspor Masa Tenisi takımlarının yıllardan beri birçok yarışmalarda başarıları olduğunu söyledi. Ziyaretin sonunda aldığı kupayı Vali Tuna’ya gösteren sporcu Kerim Özay da, masa tenisini çok sevdiğini, bu dalda başarılı olmak için elinden ne geliyorsa yaptığını belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.