Başarılı bir noktadayız

Başarılı bir noktadayız

Ahmet Baydar: İyi gidişimizi Medipol Başakşehir maçıyla sürdüreceğimize inanıyoruz. Bu zorlu deplasmanda elimizden gelen bütün çabayı göstererek, ligin iyi takımlarından birisi olan rakipten boş dönmeyeceğiz

KAZANAMAZSAK KAYBETMEYECEĞİZ

Ligde son haftalarda yakalanan yükselişinin ve galibiyet serisinin tesadüfi olmadığını Medipol Başakşehir maçından alınacak 3 puanla göstereceklerine inandığını belirten Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, bu konuda teknik heyet ve oyunculara güvenlerinin tam olduğunu ifade etti. Takımın iyi bir çıkış yakaladığını ifade eden Baydar, “İstanbul'a kazanmaya gideceğiz. Kazanamazsak kaybetmeyeciğiz” dedi.

BU TAKIMIN ÇIKIŞI SÜRECEK

Galatasaray karşısında sezonun 3.haftasında iç sahada oynanan maçta alınan yenilgi sonrasında milli maç arasını iyi değerlendiren temsilcimizin bir çıkış yakaladığını aktaran Basın Sözcüsü Ahmet Baydar “5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik aldık. Bakıldığında sezon başından bu yana deplasmanda oynadığımız 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik çıkardık ve yenilmedik. Bütün bunları bir araya getirdiğimizde ortaya bugün gelinen başarılı nokta çıkıyor. Ama bunun tesadüfi olmadığını söylemek gerekir. Takımımızın zamana ihtiyacı olduğu her fırsatta dile getirildi. Çünkü yeni oluşan bir takım olarak sezonun başlarında yaşadığımız uyum sorunu vardı. Bu haftalar ilerledikçe aşıldı ve oyuncularımızın birbirlerini daha iyi tanımalarıyla beraber başarı geldi. Bizim adımıza her şey iyi gidiyor. Bu iyi gidişin devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

Baydar, hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Medipol Başakşehir maçıyla ilgili olarak da, “Ligde son haftalarda yakaladığımız çıkışı devam ettirmek, iyi gidişatın sürmesi ve üst sıralardaki yerimizi korumak adına Başakşehir karşılaşmasına da kazanmak için çıkacağız. Bundan önceki maçlarda olduğu gibi sahada daha çok mücadele eden, daha çok isteyen taraf olup, arzuladığımız sonuçla ayrılacağımız konusunda teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz” şeklinde görüş belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum