Başakşehir için son rötuşlar

Başakşehir için son rötuşlar

Atiker Konyaspor yarın evinde oynayacağı Medipol Başakşehir maçının son hazırlıklarını yapıyor. Süper Lig’de son 3 maçta galip gelemeyen yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmaya çıkış maçı olarak bakıyor

Spor Toto Süper Lig’in 10.haftasında Medipol Başakşehir’i konuk edecek Atiker Konyaspor, dünü öğle saatlerinde Kayacık Tesislerinde yaptığı antrenmanla değerlendirdi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenmana tedavisine devam edilen Paolo Hurtado katılmadı. Koşu ve çabukluk hareketleri ile başlayan antrenman 5’e 2 ve topla oyunla devam etti. Antrenman taktik çift kale maç ile sona erdi.

KONYASPOR İÇİN YENİDEN ÇIKIŞ MAÇI

Süper Lig’de son 3 maçta galip gelemeyen Konyaspor, 18 puanla ligde ikinci sırada yer alan rakibini devirerek yeniden çıkışa geçmek amacında. İlk yarıyı 24 puanın üzerinde bitirmeyi amaçlayan teknik direktör Rıza Çalımbay da bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi. Çalımbay, saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde değerlendirerek maçtan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. Paolo Hurtado’nun 6 hafta sahalardan uzak kalacak olması Çalımbay’ın hamle şansını düşürürken, 55 yaşındaki çalıştırıcı, kadrodaki diğer oyunculardan maksimum katkılarını sahada vermelerini bekliyor.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.