Başak Kuyumculuk’tan anlamlı etkinlik

Başak Kuyumculuk’tan anlamlı etkinlik

Dünya’nın en seçkin mücevher ve altın üreticilerinin koleksiyonları, üretici fiyatlarıyla Sarraf Başak Kuyumculuk ve Mücevherat firması ev sahipliğinde Dedeman Otel’de Konyalıların beğenisine sunuluyor

Dedeman Otel’de gerçekleştirilen Mücevher ve Altın Fırsat Günleri sergisi açılışına Sarraf Başak Kuyumculuk ve Mücevherat firması sahipleri Ahmet Atar ve oğulları Hasan ve Adem Atar, Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Kuşdemir, Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Hüseyin Karapınar ve çok sayıda davetli katıldı.

2-4-029.jpg

KONYA’DA BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Sergi açılışında Başak Kuyumculuk adına konuşan Hasan Atar, Başak Kuyumculuk ve Mücevherat olarak 1977 yılından bu yana kendi misyonları doğrultusunda vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik doğru çözümler üretmeye odaklandıklarını söyledi. Amaçlarının şehrin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu aktaran Atar, “Konya’da bir ilki gerçekleştirdiğimiz Başak Kuyumculuk ‘Mücevher ve Altın Fırsat Günleri’ organizasyonuyla dünya trendlerini modern tasarımları halkımızın yerinde tecrübe edecekleri bir ortam hazırladık.” dedi. Sergi hakkında bilgi veren Atar şunları söyledi “Güven ve memnuniyeti ilke edinmiş firmamızın kuruluşunun 41. yılına özel tüm Konyalı hemşeri, müşteri ve dostlarımızın beğenisine sunduğumuz, her bütçeye hitap eden, çok geniş ürün yelpazesine sahip, HRD Antwerp Uluslararası Sertifika güvencesiyle mücevher ve altın takı ürünlerini, üreticiden tüketiciye, fiyat avantajlarıyla 14 Şubat’a kadar saat 11.00-22.00 arasında Konya Dedeman Otel’deki özenle hazırladığımız etkinlik alanımızda halkımızın beğenisine sunuyoruz.”

2-5-034.jpg

EKONOMİ CANLANIYOR

KTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Hüseyin Karapınar da, Başak Kuyumculuk’un 41. yılında önemli bir faaliyete imza attığını söyledi. Müşteri memnuniyetini esas alarak bu tür faaliyetler yapan firmaların satışlarını artırırken aynı zamanda firmalarını tanıttığını ve gerçekleştirilen özel günlerde de alışverişlerin canlılık kazandığını belirten Karapınar, “Üreticiden tüketiciye fiyat avantajları sağlayan bu tür değişik programlar yaparak ekonomik aktivitelerde bulunan firmalarımızı tebrik ediyoruz.” diye konuştu. Gerçekleştirilen organizasyon için Başak Kuyumculuk’u tebrik eden Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Kuşdemir, diğer firmaların da bu tür organizasyonlar gerçekleştirerek ekonomiye can vermelerini temenni etti. Yapılan serginin Konya’ya ve mesleklerine artı katacağını söyleyen Kuşdemir, “Sarraflar ve Kuyumcular Derneği olarak bu organizasyonun arkasında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

ALİ İBİLEME

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.