Barış Bektaş: Konyalıların ödülü hep zam oluyor!

Barış Bektaş: Konyalıların ödülü hep zam oluyor!

CHP Konya Milletvekili Av. Barış Bektaş, “Konyalılar, iktidara bir ihtar vermekten ısrarla uzak duruyor. Ödülleri ise her zamanki gibi zam oluyor. Milli duygular ve inanç sistemimiz üzerinden söylenen sözlerden artık etkilenmeyin” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Av. Barış Bektaş, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken'i ziyaret etti. Ziyarette genel idarenin topluma bakışıyla yerel idarenin topluma bakışının örtüştüğüne dikkat çeken CHP Konya Milletvekili Av. Barış Bektaş, “Hükümetin azınlığı mutlu etmek dışında bir gerçekliği yok. Kamu hukukunda kamu hizmetinin bedavalığı prensibi vardır. Kâr amacı güdülmemeli. Konya Büyükşehir Belediyesi'ni de bu anlayışa davet ediyoruz. Önemli olan kâr değil. Zamlar ve mutfaktaki yangın altında ezilen vatandaşlarımızı daha fazla ezmemek gerekir. Ulaşım ve su fiyatları en makul seviyede tutulmalı. Toplu taşımayı ağırlıklı kullananlar, geçim sıkıntısı çeken insanlar” dedi.

img-6134.jpg

YEREL SEÇİMDE VATANDAŞ AK PARTİ'YE İHTAR VERMELİ

Konyalılara bir çağrıda bulunan Bektaş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Konyalılar, biraz daha çeşitliliğe inanmalı. Başka seçeneklere kıymet vermeli. Projeler özelinde konuya yaklaşmaları gerekir. Genel seçimlerde hükümet tarafından bir terör ve güvenlik algısı oluşturuldu. Bu ülkenin yıkılacağı, işgal edileceği söylendi. Seçimi böyle yönettiler. Aynı hataya vatandaşımız düşmesin. Ülkenin yıkılacağı falan yok ama Konya'nın ne halde olduğunu gördük.Hükümetin açıkladığı fiyatın 3'te ikisine 6 lira civarında bir fiyatta Konyalı çiftçiler tüccarlara teslim edildi. Konyalılar, iktidara bir ihtar vermekten ısrarla uzak duruyor. Ödülleri ise her zamanki gibi zam oluyor. Ürettikleri ürüne düşük fiyat veriyorlar. Birileri rant elde ediyor. Çiftçi sömürülüyor. Yerel seçimde vatandaş artık AK Parti'ye ihtar vermeli. Proje ve hizmete odaklanması gerekir halkımızın. Milli duygular ve inanç sistemimiz üzerinden söylenen sözlerden artık etkilenmesinler.” Bektaş, Konya'nın iyiliği için diğer milletvekilleriyle de oturup, konuşabileceğini söylerken, vatandaşın da Ankara'da kendisine rahat bir şekilde ulaşabileceğinin vurgusunu yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, CHP Konya Milletvekili Av. Barış Bektaş'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum