‘Baret takma’ sevinci

‘Baret takma’ sevinci

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencileri, “Baret Takma” Töreninde mesleğe ilk adımlarını attı. 

KTO Karatay Üniversitesi’nde düzenlenen törende, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencileri mesleklerinin simgesi olan baretlerini takma heyecanını yaşadı. Törene, Konya Devlet Su İşleri (DSİ) 4. Bölge Müdürü Mehmet Ekinci, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı aynı zamanda KTO Karatay Üniversitesi İnşaat Mühendisliği akademisyenlerinden Dr. Süleyman Kamil Akın, KTO Karatay Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Faik Sevimli, akademisyenler, öğrenciler ile aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

BİLGİLERİNİZİ YENİLEYİN

Açılış konuşmasını yapan KTO Karatay Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Faik Sevimli, öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Sevimli, “Gelişen teknoloji karşısında bilgilerinizi yenileyin, meslek heyecanınızı kaybetmeyin, öğrenmek için çabalayın ki mezun olduğunuzda sektörde aranan KTO Karataylı mühendisler olarak yerinizi alın. Bizler, akademisyen olarak siz değerli ailelerin çok kıymetli evlatlarına en iyi eğitimi vermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tüm öğrencilerimizin gelecekte başarılı mühendisler olmaları için KTO Karatay Üniversitesi olarak her zaman yanlarında olacağız” şeklinde konuştu.

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.