Barcelona kazandı ama sevinemedi!

Barcelona kazandı ama sevinemedi!

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Benfica'ya konuk olan Barcelona ikinci galibiyetini elde etti..

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Benfica'ya konuk olan Barcelona rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle geçti gruptaki ikinci galibiyetini elde etti..

Stadio do Sport Lisboa e Benfica'da oynanan karşılaşmada FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır düdük çaldı. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakem olarak görev aldığı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Hüseyin Göçek ve Süleyman Abay'dı.

Mücadeleye iyi başlayan Barcelona, 6. dakikada Alexis Sánchez'in attığı golle öne geçti ve soyunma odasına bu golün verdiği avantajla gitti.

Karşılaşmanın 56. dakikasında Fabregas ile farkı 2'ye çıkaran Barça, durumu 2-0 yaptı ve rahatladı. 88. dakikada Busquets'in atılmasıyla maçı 10 kişi tamamlayan Barcelona, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Grupta yaptığı ikinci maçı da kazanan Barcelona, 6 puanla zirvedeki yerini korudu. Henüz galibiyetle tanışmayan Benfica ise 1 puanla 3. sırada yer aldı.

 

KABUS GİBİ GALİBİYET

Şampiyonlar Ligi F Grubu'ndaki Benfica - Barcelona karşılaşmasının 78. dakikada Carles Puyol çok talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Maçın kalan dakikalarında Barcelona, skoru korumak adına pas trafiğini artırdı ve rakibinin oyunu kontrol etmisini büyük ölçüde engelledi. Ancak karşılaşmanın 78. dakikasında üzücü bir olay yaşandı. Bir hava topu mücadelesinde yere düşen Barcelona kaptanı Carles Puyol'un kolu kırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.