Banvit mesaisi başladı

Banvit mesaisi başladı

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor sezonun 9.haftasında evinde oynayacağı Banvit maçının hazırlıklarına başladı.

Galatasaray maçı sonrası bir günlük izin yapan yeşil-beyazlılar, çift idman ile çalışmalarına başladı. Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir, Galatasaray maçının kasetini öğrencileriyle beraber izleyerek yapılan hataları oyuncularına tek tek anlattı. Azuz Bekir Banvit maçı öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu.

Torku Konyaspor, Spor Toto Basketbol Ligi’nde 8.haftayı bir maç eksiğiyle 13.sırada tamamladı.

Yeşil-beyazlılar oynadığı 7 maçta aldığı 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve topladığı 10 puanla kendine 13.sırada yer buldu. Kartal geçtiğimiz haftaya göre bir sıra geriledi.

Torku Konyaspor, Spor Toto Basketbol Ligi’nde bu sezon ilk deplasman yenilgisini ise Galatasaray karşısında aldı.  Rakibine 78-65 yenilen temsilcimiz, bu maçtan önce oynadığı 2 deplasman maçından da galibiyetle ayrılmıştı.

PLİSNİC’TEN SEVİNDİRİCİ HABER 

Galatasaray maçında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Plisnic’in öncekigün MR’ı çekildi. Çekilen MR’da önemli bir bulguya rastlanmadı. Deneyimli oyuncunun birkaç gün dinlendirildikten sonra çalışmalara başlaması bekleniyor. Oyuncunun önümüzdeki hafta oynanacak Banvit maçında forma giyeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.