Bankalarda kupa Vakıfbankın

Bankalarda kupa Vakıfbankın

Türkiye Futbol Federasyonu, Herkes İçin Futbol biriminin proje kapsamında yer alan ve Konya HİF İl Temsilciliğinin organizasyonluğunda gerçekleşen Konya Bankalar Turnuvası sona erdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Herkes İçin Futbol biriminin proje kapsamında yer alan ve Konya HİF İl Temsilciliği’nin organizasyonluğunda gerçekleşen Konya Bankalar Turnuvası sona erdi.  Yaklaşık 1.5 aydır Şehit Muharrem Samur Stadı’nda oynanan maçlar sonunda Vakıfbank şampiyon oldu. Final müsabakasında hakem Yasin Şahin yönetiminde karşı karşıya gelen Vakıfbank ve TEB karşılaşmasında gülen taraf Vakıfbank oldu. Karşılaşmayı A.Necmettin ve Fahri’nin golleriyle 2-0 kazanan Vakıfbank şampiyon olurken, turnuvanın 2.’si TEB, 3.’sü İş Bankası (karma) ve 4.’sü deYapı Kredi bankası oldu.

Final maçı sonrasında gerçekleşen kupa töreninde dereceye giren takım ve oyuncular hediyelerini ve kupalarını aldılar. Gol krallığını Yapı Kredi bankasından Abdullah Yücel 13 golle spor ayakkabısı, en az gol yiyen Vakıfbank kalecisi Ebubekir Sümmen 5 golle kaleci eldiveni ödülünü kazanırken, en centilmen takım olarak Akbank, en centilmen oyuncuda İş Bankası (Karma) takımından Tolga Özteke oldu.  Dereceye giren takımlara kupa ve ödülleri Vakıfbank Müdürü Fikri Çetin, TEB Müdürü Ali Galip Koçer, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Kesler, Konya HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak ve yardımcısı Mustafa Yeniterzi tarafından verildi.

Turnuva ile ilgili açıklamada bulunan Konya HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak; “Herkes için futbol birimi olarak her kesimden insanımızın ve özellikle sürekli masa başında çalışmak zorunda kalan banka personelini sahalara çekerek spor yaptırmak, tatlı bir rekabet ortamı sağlayarak birlik ve beraberliği çalışanlar arasında pekiştirmektir. Dereceye giren takım ve oyuncuları kutlar, katılan tüm takımlara ve turnuva da emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.