Bando Okulunu Başarıyla Tamamlayan 71 Öğrenci Mezun Oldu

Bando Okulunu Başarıyla Tamamlayan 71 Öğrenci Mezun Oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri Bando Okulları Komutanlığı Bando Astsubay Meslek Yüksek Okulunda eğitim gören 71 öğrenci mezun oldu. Ankara Bando Astsubay Meslek Yüksek Okulu’nda 10’uncu dönem mezuniyet töreni düzenlendi. Kara Kuvvetleri Komutanı...

Türk Silahlı Kuvvetleri Bando Okulları Komutanlığı Bando Astsubay Meslek Yüksek Okulunda eğitim gören 71 öğrenci mezun oldu.

Ankara Bando Astsubay Meslek Yüksek Okulu’nda 10’uncu dönem mezuniyet töreni düzenlendi. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar’ın katıldığı törende, Eğitim ve Doktrin Komutanı Orgeneral Kamil Başoğlu, Bando Okulu Komutanı Piyade Kurmay Albay Hasan Hoşoğlu, Okul komutanları ve mezun öğrencilerin aileleri de yer aldı.

Düzenlenen mezuniyet töreninde 36'sı Kara Kuvvetleri, 11'i Deniz Kuvvetleri, 13'ü Hava Kuvvetleri, 9'u Jandarma Genel Komutanlığı, 2'sinin de KKTC adına olmak üzere toplam 71 öğrencinin astsubay diploması aldı.

Törende konuşma yapan Okul Komutanı Hasan Hoşoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ‘Gür sesi’ olarak nitelendirilen bando okulundan mezun olan 71 öğrenciye, gelecek hayatlarında başarılar diledi. 10’uncu dönem okul birincisi İbrahim Akbaba da yaptığı konuşma ve öğrencilere and içirmesinin ardından yaş kütüğüne dönem plaketi çaktı. Daha sonra, derece olan 11 öğrenciye de hediyeler takdim edildi.

Öğrencilerin okul komutanlarından diplomalarını almalarının ardından tören geçişi yapıldı. ‘İzmir Marşı’ eşliğinde yürüyen öğrenciler, ailelerinin ve komutanlarının alkışları eşliğinde geçiş yaptı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.